Bagels на маргарина

Bagels на маргарина

Време за приготвяне: 1 чаена 30 мин

Bagels в маргарина винаги се получават вкусни, ронлива и да ги подготви много лесно и удобно с различни пълнежи. Такава печене не е лъжа, яде много бързо.

Начин на приготвяне:

По мое мнение, гевреци — това е втората по популярност сред деца и сладкиши след къдрава печений. Децата ми все още обичат да се забъркваш с изрязване на фигурки от тесто и заворачиванием рогаликов. А от масата с готовите рогаликами ги за ушите не оттянешь, докато на плочата остава поне един. Bagels в маргарина в домашни условия да се готви лесно и просто. Рецептата на тестото е много прост, плънката може да заеме всяка — само за да не избяга. Кажи, как да се готвя гевреци в маргарина. Желая ти късмет!

Необходими продукти:

  • Маргарин — 200 Гр
  • Захар — 150 Грама
  • Яйца — 2 Броя
  • Сода — 1 Чаена лъжичка
  • Брашно — 3 Чаши
  • Гъст конфитюр или сладко — 200 Гр

Брой порции: 3-4

Как да сготвим «Гевреци на маргарина»

Bagels в маргарина - снимка стъпка 1 В купа карам яйцата и добавете захарта. Разбийте.

Bagels в маргарина - снимка стъпка 2 Маргарин със стайна температура, се нарязва на малки парченца и се добавят към яйчената смес.

Bagels в маргарина - снимка стъпка 3 Добавете 2 чаши брашно и добавете содата. Разбъркайте содата с брашното.

Bagels в маргарина - снимка стъпка 4 Нож нарежете масло-яйчената смес с брашното до състояние на трохи.

Bagels в маргарина - снимка стъпка 5 След това с ръце започваме да сгънете трохи в тестото. От топлината на ръцете маргарина се стопява и вие ще трябва да се изсипва брашното.Но не, заливаме брашно — в крайна сметка у вас трябва да стане еластично и доста меко тесто. Поставяме тестото в хладилник за 30 минути.

Bagels в маргарина - снимка стъпка 6 Извадете тестото от хладилника и разделете на 3-4 части. Всяка част разточете на кръг с дебелина 0,5 виж Нарязани на кръг от тестото на триъгълни парчета.

Bagels в маргарина - снимка стъпка 7 Смажете всеки триъгълник с конфитюр или сладко.

Bagels в маргарина - снимка стъпка 8 Ние се обръщаме на гевреци, като се започне с широк край на триъгълника. Разпространението на гевреци върху хартия за печене, намазана с масло и се пече във фурна при температура 200 градуса за 20-25 минути. Готовите гевреци може да се поръси с пудра захар.