Банички с яйца и зелен лук

Банички с яйца и зелен лук

Време за приготвяне: 55 мин

Банички с яйца и зелен лук — такава студентска закуска, тъй като тези торти се приготвят много лесно и бързо, съставки — много евтини, и оказва се — евтин и весел.

Начин на приготвяне:

Бутер банички с яйца и зелен лук — много проста и евтина закуска. Кризата деликатес

:) В действителност, ястие има доста предимства — то е лесно за приготвяне, изисква минимум съставки, струва много евтино, както се оказва, е много удовлетворяващо и достатъчно вкусна. Единственият минус на такива банички дълго време не се съхраняват, защото яйцето започва да се влошава. Вървят те и студени, и топли, и сами по себе си, и за чай, и с мляко, и с супи вместо хляб. Накратко, универсални банички

:-)

Необходими продукти:

  • Бутер тесто — 500 Гр
  • Едно яйце на пиле — 6 Броя
  • Лук — 200 Гр
  • Сол — 1/2 Чаени лъжички
  • Брашно — 30 Гр

Брой порции: 3-4

Как да сготвим «Банички с яйца и зелен лук»

Банички с яйца и зелен лук - снимка стъпка 1 Зелен лук вымоем, осушим и ситно нарязани.

Банички с яйца и зелен лук - снимка стъпка 2 Яйца отварим, нарязани на кубчета, и разбъркайте заедно с лука. Сол и черен пипер поперчим.

Банички с яйца и зелен лук - снимка стъпка 3 Бутер тестото разморозим и разточете върху обилно набрашнена повърхност. Дребно нарязания го на 12 правоъгълници.

Банички с яйца и зелен лук - снимка стъпка 4 В центъра на всеки правоъгълник се поставя една супена лъжица от плънката. Край на правоъгълник, намажете с яйце. Се превръщат в триъгълни пати.

Банички с яйца и зелен лук - снимка стъпка 5 Разстила се наместиха банички на тиган, предварително застеленный хартия за печене. Печете 30-35 минути при 180 градуса.