Бисквитные торти с сгущенкой

Бисквитные торти с сгущенкой

Време за приготвяне: 1 ч. и 0 мин.

Бисквитные торти с сгущенкой може да служи като отлична основа за най-различни торти. Но това не означава, че те не могат да се яде просто така. Чудесен вариант за пиенето на чай в компанията!

Начин на приготвяне:

Искате ли да знаете как да се готви бисквитные торти с сгущенкой? След това просто прочетете тази рецепта. Тази гъба може да се яде като самостоятелно ястие. Както може да се режат на торти и събира от тях торта.

Необходими продукти:

  • Кондензирано мляко — 250 Грама
  • Едно яйце на пиле — 4 Броя
  • Брашно — 120 Гр
  • Масло — 50 Грама
  • Сода — 1/2 Чаени лъжички
  • Пудра захар — 1 Член. лъжица

Брой порции: 6

Как да сготвим «Бисквитные торти с сгущенкой»

Бисквитные торти с сгущенкой - снимка стъпка 1 За приготвяне на това ястие ви трябват прости съставки, които почти всички винаги да имате под ръка. Важното е всички те да са максимално пресни и качествени.

Бисквитные торти с сгущенкой - снимка стъпка 2 За тестото брашното се смесва със сода за хляб и заливаме в купа. Яйцата се разбиват със сгущенкой, после тази маса се излива към брашното и соде. Разбъркайте добре всичко, за да не е на бучки.

Бисквитные торти с сгущенкой - снимка стъпка 3 Предварително подгответе в избраната форма за печене. За това намажете я с масло (или олио в нея пергамент за печене). Заливаме с плесен в тестото. Оставете да престои пет минути. След това се пекат във фурната за около половин час при сто и осемдесет градуса.

Бисквитные торти с сгущенкой - снимка стъпка 4 Готов извадете тортата от вятър в килера и се оставя да се охлади. Извадете го от формата, нарежете на порции. Поръсва се с пудра захар. Сервирайте с чаша чай!