Класически бисквитеното тесто

Класически бисквитеното тесто

Време за приготвяне: 25 мин

Рецепти бисквитного тест има много, но доказани, по които се получават се наистина вкусни торти, не са толкова много. Предлагам един от доказани възможности бисквитного тест.

Начин на приготвяне:

Да ти кажа честно, аз никога не знаеше как да готвя торта гъба, той не ме които растат, се получава много гъста, като торта. По едно време аз вече бях изостави затею приготвите перфектния торта, но намерих тази рецепта и от първия път при мен се получи отлично високо, буйни, мека и нежна торта, добре пропеченный и с красива коричка. С удоволствие ще споделя с вас рецепта как се приготвя класически бисквитеното тесто, от което винаги се оказва добра торта. Проверете и вие!

Необходими продукти:

  • Яйца — 4 Броя
  • Захар — 1 Чаша
  • Брашно — 1 Чаша

Брой порции: 4-5

Как да сготвим «Класическо бисквитеното тесто»

Класически бисквитеното тесто - стъпка 1 снимка Подготовка на всички необходими съставки. Яйца и брашно трябва да бъдат охладени затова ви съветвам предварително да ги поставите в хладилник за 30 минути.

Класически бисквитеното тесто - стъпка 2 снимка Разделете белтъците от жълтъците. Сложете ги в идеално чисти чаши. Това е особено вярно за протеини, тъй като всяко жиркое замърсяване или вода пречат им взбиться.

Класически бисквитеното тесто - стъпка 3 снимка Жълтъците се смесват със захарта и разбийте до изсветляване на маса.

Класически бисквитеното тесто - стъпка 4 снимка Масата ще бъде леко густоватой. В нея внимателно, постепенно трябва да се добави още брашно. Всыпайте 1/3 чаша и бавно размешивайте лъжица в кръг в една посока. Това е необходимо, за да се тесто, наситено с въздух при взбивании, не е загубило пищност.

Класически бисквитеното тесто - стъпка 5 снимка Белтъците разбийте до състояние на остри върхове. Взбивайте първо на по-големи обороти миксер bosch.между, а след това на медленых.

Класически бисквитеното тесто - стъпка 6 снимка Внимателно няколко движения разбърква в белтъците в тестото.

Класически бисквитеното тесто - стъпка 7 снимка Класически бисквитеното тесто е готово. Тази маса е достатъчно за печене във формата на 20-22 виж, ако имате форма повече или искате по-голяма торта увеличете количеството на съставките в 2 пъти.