Коварен бездрожжевое тесто за пица

Коварен бездрожжевое тесто за пица

Време за приготвяне: 40 мин

Пица — едно от най-известните ястия от италианската кухня, което обичам почти всичко. Коварен бездрожжевое тесто за пица в домашни условия — това е просто находка. Много лесно и е невероятно вкусно.

Начин на приготвяне:

Рецептата тънък безквасен тестото за пица е изключително лесна и основното му предимство е, че той винаги работи. По-долу могат да го използват по време на готвене, както за фурната, така и за тиган, например. С такова тесто вашата пица, винаги ще се чувствате.

Необходими продукти:

  • Брашно — 1 Чаша
  • Вода — 120-150 Милилитра
  • Зехтин — 2 Чл. лъжици
  • Сол — 0.5 Супени лъжици

Брой порции: 1

Как да сготвим «Тънката бездрожжевое тесто за пица»

Коварен бездрожжевое тесто за пица - снимка стъпка 1 1. Брашното трябва да се пресее в дълбока купа.

Коварен бездрожжевое тесто за пица - снимка стъпка 2 2. Направете в средата малка вдлъбнатина и се изсипва там около 100 милилитра вода. Точно необходимото количество вода се посочи трудно, тъй като то зависи от качеството на брашното.

Коварен бездрожжевое тесто за пица - снимка стъпка 3 3. Изсипете зехтин първата екстракция.

Коварен бездрожжевое тесто за пица - снимка стъпка 4 4. Започнете месене на тесто, ако е необходимо, добавяне на вода.

Коварен бездрожжевое тесто за пица - снимка стъпка 5 5. Поставете го на присыпанную брашно повърхност и започнете да разбърквате за около 5 минути.

Коварен бездрожжевое тесто за пица - снимка стъпка 6 6. Ето такъв трябва да бъде топчета.

Коварен бездрожжевое тесто за пица - снимка стъпка 7 7. Добавете сол и отново разминайте тестото за около 3 минути. Готовото тесто се оставя за около 20-25 минути, тя да е малко «отдохнуло». В това време може да се направи плънка.

Коварен бездрожжевое тесто за пица - снимка стъпка 8 8. Много е важно правилно да се търкалят нашето тесто. Това е най-добре с ръце, равномерно изготвяне го от всички страни.

Коварен бездрожжевое тесто за пица - снимка стъпка 9 9. В края трябва да се разточва до необходимия обем. А сега може да ни изпълни с плънка и да се насладите на апетитна пица.