Кутабы с билки

Кутабы с билки

Време за приготвяне: 30 мин

Прости, евтини и много вкусна торта искам да ви предложа да направите днес в домашни условия. Това е удовлетворяващо, вкусно и полезно, така че определено си струва да се вземе рецептата на бележка и да се повтаря.

Начин на приготвяне:

Бързам да споделя начин, как да се готвя кутабы с билки. Следвайте стъпка по стъпка указанията, ще успеете да направите от първия път е! Между другото, що се отнася до най-гарнитурата, а след това можете да експериментирате, като се използват най-разнообразни билки, която ви е по душа. Можете такива торти готвя и в пост, е достатъчно да се замени маслото в рецептата с растително.

Необходими продукти:

  • Вода — 1.5 Чаши
  • Брашно — 4 Чаши (3 — пшеница, 1 — ръжен)
  • Сол — 1 Член. лъжица (+ в плънката)
  • Магданоз — 3 връзки (лук, магданоз, кориандър)
  • Масло — 50 Грама
  • Черен пипер — На вкус

Брой порции: 8

Как да сготвим «Кутабы с билки «

Кутабы с билки - снимка стъпка 1 1. Пресейте първото нещо, брашното със солта. Удобно да се направи това или в дълбока мисочке или веднага на масата. В центъра направете малка вдлъбнатина.

Кутабы с билки - снимка стъпка 2 2. И изсипва се там вода. Между другото, може да се използва само пшенично брашно, без ръжен хляб.

Кутабы с билки - снимка стъпка 3 3. Замесете равномерно тестото. Скатайте на топка и се оставя на масата в продължение на 15 минути, за да го малко «отдохнуло».

Кутабы с билки - снимка стъпка 4 4. През това време може да се направи плънка. Измийте, изсушете и нарежете всички зеленчуци. Добавете сол, черен пипер и разтопено масло. Всичко е както следва разбъркайте.

Кутабы с билки - снимка стъпка 5 5. Разделете тестото на 8 еднакви части.

Кутабы с билки - снимка стъпка 6 6. Всяка разточете на много тънко ето така).

Кутабы с билки - снимка стъпка 7 7. В едната половина се разстила плънката.

Кутабы с билки - снимка стъпка 8 8. Леко сгънете и залепите краищата. Минете леко с точилка, за да изравнявам кутабы.

Кутабы с билки - снимка стъпка 9 9. Загрейте как трябва да се тиган. Поставете питки, гответе ги от двете страни до румяности (около 2 минути за всяка страна). Тиган сухо, без мазнина!

Кутабы с билки - снимка стъпка 10 10. Ето такива апетитни кутабы с билки в домашни условия се получават. Докато пържени останалите, покриване на готови чиста кърпа.