Лъкове от бутер тесто

Лъкове от бутер тесто

Време за приготвяне: 20 мин

Ако имате под ръка се оказа готовото бутер тесто и да медитираме, че има такъв да се готви за чай набързо и след това направете лъкове от бутер тесто. Да ги подготви много просто.

Начин на приготвяне:

Искате да приготвите най-проста сладкиши? След това трябва да готовото тесто. Научете от тази рецепта, как да се готвя съответствие с бутер тесто, и да спестите от ценното си време и сила.

Необходими продукти:

  • Бутер тестото — 500 Грама
  • Захар — 3, Чл. лъжици
  • Брашно — 1 Член. лъжица
  • Растително масло — 1 Член. лъжица

Брой порции: 30

Как да сготвим «Лъкове от бутер тесто»

Лъкове от бутер тесто - стъпка 1 снимка Извадете тестото от фризера и разморозьте. Разточете го и нарежете на еднакви правоъгълници.

Лъкове от бутер тесто - стъпка 2 снимка След това всеки от правоъгълници завъртете по посока на часовниковата стрелка, при провеждането на средата. По този начин имате работят парчета бутер тесто във формата на сладки бантиков.

Лъкове от бутер тесто - стъпка 3 снимка Изсипва се в пиалку захар. Всеки лък потапят се първо в маслото, а след това — в захар с една ръка.

Лъкове от бутер тесто - стъпка 4 снимка Поставете лъкове върху хартия за печене, застланный хартия за печене. Легна на него съответствие страна, която е без захар. Пече се лъкове при температура от 180 градуса за 10-15 минути.