Палачинки на празничната трапеза

Палачинки на празничната трапеза

Време за приготвяне: 45 мин

Необичайни ажурни палачинки украсяват празничната маса и ще изненада своите гости. Се приготвят лесно и просто, а възхищение палачинки и таланта си е гарантирано.

Начин на приготвяне:

Скоро празник и искате да изненадате гости? А финансите кратко или по време на сложни ястия съвсем не? Тогава тази рецепта за приготвяне на палачинки на празничната трапеза е само за вас. Обикновените кръгли палачинки с различни пълнежи вкусно, но вече никого не изненадват. А ето такива чудни ажурни палачинки ще имат успех. Пълнеж за палачинки изберете си. В лист от маруля може да се навие дори лъжица на салата оливие

:) и Така, разказвам как да се готви палачинки на празничната трапеза.

Необходими продукти:

  • Мляко — 1 Чаша
  • Яйца — 2 Броя
  • Брашно — 0,5 Чаши
  • Захар — 0,5 Чаени лъжички
  • Сол — 2 Щипки
  • Растително масло — 1-2 Г.». лъжици
  • Зелена салата — 100 Гр

Брой порции: 5-6

Как да сготвим «Палачинки върху празничната маса

Палачинки върху празничната маса - снимка стъпка 1 Приготвя се тесто за палачинки. Смесват се млякото, солта, захарта и яйцата. Разбърква се до разтваряне на сол и захар. Изсипете брашното, разбърква добре, добавете растително масло. Размахване добре се разбърква тестото, че всички съставки са смесени и към тестото е без бучки.

Палачинки върху празничната маса - снимка стъпка 2 Вземете пластмасова бутилка с капачка. Правим в капака дупка около 3-4 мм в диаметър. Налейте в бутилка тестото.

Палачинки върху празничната маса - снимка стъпка 3 Загрейте тиган и равен тест на бутилки ажурни палачинки. Най — важното- всички линии блинного цифра трябва да се свържат помежду си. Можете да рисувате просто решетка.

Палачинки върху празничната маса - снимка стъпка 4 Да това е такова цвете. Запържете нашите ажурни палачинки от двете страни.

Палачинки върху празничната маса - снимка стъпка 5 Разстила на масата да се охлади.

Палачинки върху празничната маса - снимка стъпка 6 Моя и обсушиваем листа от маруля. Добре е да се сдобият с маруля листа с различен цвят. За салатите се разстила всяка пълнеж — само една червена риба, могат да се смесват чесън, със сирене и майонезата, може просто пресни подправки. Увийте нашите палачинки с плънка.