Печене на царевично брашно

Печене на царевично брашно

Време за приготвяне: 2 ч. и 0 мин.

Ако сте решили да приготвите не традиционния ябълков пай и сладкиши на царевично брашно, възползвайте се от тази рецепта. Пай със сигурност ще бъде много нежни и ароматни. Подходящ и за посрещане на гости!

Начин на приготвяне:

Тази рецепта е лесна за изпълнение и не отнема много време. Всички компоненти от рецептата за печене на царевично брашно може да се придобие в близко супермаркет. Те са достъпни за всеки. Черта на рецептата е, че вместо обичайната се използва царевично брашно. Тя прави торта е много мил и жизнерадостным благодарение на своя ефектен цвят. Като пълнител можете да използвате всички плодове, които ви харесват. Задължително се пече сладкиш по тази рецепта и зарадвайте своите близки и приятели новост за чай. Ще е вкусно и забавно!

Необходими продукти:

  • Масло — 255 Гр
  • Едно яйце на пиле — 3 Броя
  • Втасване на тестото — 5 Грама
  • Канела млян — 2 Супени лъжици
  • Захар — 200 Гр
  • Брашно, царевица — 200 Гр
  • Ябълки — 4 Броя

Брой порции: 8-12

Как да сготвим «Печене на царевично брашно»

Печене на царевично брашно - снимка стъпка 1 1. Извадете маслото от хладилника, оставете го на стайна температура, докато омекне. По тази рецепта и може да се стопи маслото.

Печене на царевично брашно - снимка стъпка 2 2. Разбийте маслото със захарта. Трябва да се окаже много ценен, увеличившаяся няколко пъти сместа. Сега се влиза един по един яйца (общо три). Продължавайте да разбивате. Сместа е да се увеличи по обем и посветлеет.

Печене на царевично брашно - снимка стъпка 3 3. Добавете царевично брашно, заедно с бакпулвера. Продължавайте да се разбърква до пълна хомогенност.

Печене на царевично брашно - снимка стъпка 4 4. Получената гъста маса се разстила във восъчна форма. Шпатула smooth тестото. Отгоре давайте нарязани на филийки ябълки. Опитайте се да ги постави плътно – по-добро припокриване.

Печене на царевично брашно - снимка стъпка 5 5. Поръсва се с ябълки, канела и захар.

Печене на царевично брашно - снимка стъпка 6 6. Тортата се пече при 180 градуса. Времето в духовк — около 40 минути. Готовият сладкиш трябва да се охлажда. Сега, когато знаете как да се готви сладкиши на царевично брашно, опитайте да се пекат торта себе си. Приятен апетит!