Сърца от бутер тесто със захар

Сърца от бутер тесто със захар

Време за приготвяне: 40 мин

Сладки и вкусни сърца от бутер тесто се приготвят много бързо. Печете ги, може някой от вас.

Начин на приготвяне:

Имам във фризера винаги се крие опаковка бутер тесто. Това е много удобно — размораживается тестото е много бързо, пече също. Искам да предложа на вашето внимание рецепта сърца от бутер тесто със захар. С тази рецепта ще се справи дори дете. С готови тестото да работи едно удоволствие, най — важното- не му се даде силно се стопи. Сърца от бутер тесто харесват и възрастни и деца. Моите деца выпекали такива сърца за деня на Влюбените и са били лекувани с приятелите си. И така, кажи, как да се подготви сърцата на парчета със захар.

Необходими продукти:

  • Бутер тесто — 500 Грама (тестото е по-добре да рулонное , а не плоско)
  • Захар — 1 Чаша

Брой порции: 6-8

Как да сготвим «Сърца от бутер тесто със захар»

Сърца от бутер тесто със захар - снимка стъпка 1 Леко размораживаем готовото бутер тесто и се разделя на две части. Вземете една част, леко руло и се поръсва със захар.

Сърца от бутер тесто със захар - снимка стъпка 2 Загибаем тестото от двата края към средата и леко натиснете.

Сърца от бутер тесто със захар - снимка стъпка 3 Поръсва се отгоре със захар и отново бока увийте до центъра. Покрита с захар.

Сърца от бутер тесто със захар - снимка стъпка 4 Натиснете резултат тръбички потеснее един към друг. Край, където се тръби, прижмем малко по-силно, за да даде форма на сърце. Нарежете на парчета, дебели около 1 виж се Разстила върху хартия за печене, застеленный пергамент и се пече в предварително загрята до 200 градуса фурна до красив златист цвят. Това ще отнеме около 15-20 минути.