Сушене

Сушене

Време за приготвяне: 1 ч. и 0 мин.

Рецепта за приготвяне на сушилни. По тази рецепта сушене стават хрупкави и много вкусни. Благодарение на обвариванию (или ошпариванию) сушене придобиват красива и лъскава коричка.

Начин на приготвяне:

Идеални сушками смятат тези, които на четири части разламываются в дланта на ръката си. За хрупкав и рассыпчатых сушилни тестото трябва да се подготви малко кисела, доста сладко и много стръмен. Да се съхранява такива сушене повече от три месеца.

Необходими продукти:

  • Брашно — Е 170 Грама
  • Масло — 50 Грама
  • Мак, за обсыпки — На вкус
  • Сол — На вкус
  • Яйце — 1 Брой
  • Вода — 50 Милилитра

Брой порции: 8

Как да сготвим «Сушене»

Сушене - снимка стъпка 1 1. Приготвят тесто. В купа просеем брашното, добавяме малко сол. В средата на влакче в увеселителен парк брашно ще направим една малка ниша, нападнем там яйцата, добавете масло и вода. Приблизително, тъй като юфка, месят тестото.

Сушене - снимка стъпка 2 2. Тестото се разделя на половина и се търкаля в самар (ставам дланите), повече от дебелината трябва да се окаже на малкия си пръст. След това на равни парчета, нарязани на тестото. Всяко парче поставяме в пръстен.

Сушене - снимка стъпка 3 3. Закипятим в тенджера с водата и малко подсолим. Сушене на леко потопени във вряща вода и варете, докато ги настилка на повърхността на водата.

Сушене - снимка стъпка 4 4. След това на сушене извадете го и потопете се в предварително насыпанный в купа мак. Хартия за печене и покриваме още пергамент и легна на него сушене. Минути на двадесет-тридесет и поставяме в предварително загрята фурна, температурата на двеста и тридесет градуса.

Сушене - снимка стъпка 5 5. Готови сушене извадете от фурната, те да се прехвърлят в чиния. Приятен апетит!