Тарталети от бисквитного тесто с плънка

Тарталети от бисквитного тесто с плънка

Време за приготвяне: 40 мин

Прочетете тази проста рецепта и Ще се научите как да готвя кифли от бисквитного тесто с бери плънка. Рецепта без масло и сода, но при този кифли се получават вкусни, леки и пухкави.

Начин на приготвяне:

Шоколадови тарталети от бисквитного тесто с чери плънка се радвате на деца и възрастни. Тази рецепта ще бъде Вашата пръчка-выручалочкой, когато искате нещо лесен и вкусен десерт.

Необходими продукти:

  • Яйца — 3 Броя
  • Захар — 1 Чаша (200ml)
  • Ванилия — 1 Щипка
  • Олио — 80 Милилитра
  • Брашно — 1 Чаша
  • Какао — 2 С.л.. лъжици
  • Череши — 12 Броя

Брой порции: 12

Как да сготвим «Кифли от бисквитного тесто с пълнеж от»

Тарталети от бисквитного тесто с плънка - снимка стъпка 1 С помощта на миксер bosch.между разбийте яйцата със захар и ванилия в гъста пяна. Взбивайте за около 7-10 минути. След това, продължаване на размахване, добавете масло на тънка струйка. С помощта на силиконова лопатка добавяме брашното и какаото метод за сгъване отдолу нагоре.

Тарталети от бисквитного тесто с плънка - снимка стъпка 2 Череши, измиване, извадете костите и се търкалят в брашно. Ако използвате замразени череши, му е необходимо предварително размразяване.

Тарталети от бисквитного тесто с плънка - снимка стъпка 3 Загрейте фурната до 180С. Силиконови форми за кексчета се навлажнява с вода. Напълнете калъпи тестото на 2/3, понижаване на всеки вишенке. Може да се добавят от един до три плодове. Се пекат кифли 25-30 минути, до суха шпажки.

Тарталети от бисквитного тесто с плънка - снимка стъпка 4 Готови тарталети се оставя да се охлади в чаши.

Тарталети от бисквитного тесто с плънка - снимка стъпка 5 При желание се поръсва с пудра захар. Приятен апетит!