Торта «Кукла» майсторски клас

Торта

Време за приготвяне: 19 ч. и 0 мин.

Ако обичате да работи в кухнята сладки шедьоври, тогава препоръчвам да обърнете внимание на този вариант е изненадващо ярък, красив и много празнично тортика за малко именинницы.

Начин на приготвяне:

Презентую ви опростен вариант, как да готвя торта «Кукла», майсторски клас ще ви помогне дори и за начинаещи в цех изкуство. Можете да използвате всяка малка кукла като основа, която имате под ръка. Украса на рокли, зависи само от вашата фантазия, винаги можете да експериментирате с цветове и модели. Опитайте се да направите със собствените си ръце празничен десерт.

Необходими продукти:

  • Торти — 2-3 Парчета
  • Плънка — На вкус (плодове, плодове, ядки и т.н.)
  • Масло — 2 Броя (пакет)
  • Сгущенка — 2 Броя (буркани)
  • Шоколад — 200 Гр
  • Сметана — 100 Милилитра
  • Мляко на прах — 50 Гр
  • Пудра захар — 500-600 Грама
  • Градинска ружа — 3 Парчета (на опаковката)
  • Хранителни оцветители — На вкус

Брой порции: 1

Как да сготвим «Торта «Кукла» майсторски клас»

Торта 1. За начало трябва да се пече и как трябва да се охлажда торти. Можете да използвате абсолютно всички торти, които ви харесват.

Торта 2. В центъра направете дупка по размер какавида, която ще се използва. Самата кукла предварително увийте с фолио. Нарежете точно торти, за да полата е по-пропорционална кукла.

Торта 3. За масления крем разбийте маслото омекотена с сгущенкой. От шоколад, сметана и мляко на прах може да се извърши и шоколадов крем по желание. Въпреки това, можете да изберете всеки друг крем на вкус. Подгответе добавки, които ще използвате.

Торта 4. Нарежете високи торти, всеки promazhte крем, поставете плодове или плодове, се поръсва с ядки. Пълнеж от тортика може да бъде всеки на вашия вкус.

Торта 5. По-нататък в хода на подстригване от тортата. Нарежете ги на малки парченца, потапят се от всички страни в крем и се давайте така, че да образуват чист юбочку около кукли. Силно натиснете края на ръце и обмажьте от всички страни с крем. Приберете тортата в хладилника за 3-4 часа, а най-добре през нощта, крем е добре да се затвърждава.

Торта 6. Когато крема е напълно затвърждава, може да се премине към най — забавната част- декорация. Вземете градинска ружа, поставете в купа и разтопете в микровълнова фурна (15-20 секунди). След всыпайте пудра захар и се месят мастику.

Торта 7. Готови мастику може да се раздели на няколко части, чрез добавяне на една капка хранителни оцветители за торта беше по-ярка.

Торта 8. И по-нататък едва доловимо раскатывайте мастику и внимателно прилепите до «полата».

Торта 9. От остатъците на мастика след раскатки шев изрежете най-различни декорации. Пискюл, предварително потапяне във вода, promazhte малко, залепете елементите на украса върху полата си.

Торта 10. По-нататък — работа с вашето въображение. Готовата торта приберете в хладилник преди подаване на още няколко часа.