Черешова торта Наслада

Черешова торта Наслада

Време за приготвяне: 3 ч. и 0 мин.

Торта с крем и пресни череши — това винаги е вкусно. Лек и деликатен черешов пай се готви лесно и сравнително бързо, така че следвайте рецептата и удивляйте близките си своите творения.

Начин на приготвяне:

Прекрасна комбинация от кисели череши, сладко, сметана и зелен бисквити. Той се нарича «Удоволствие», тъй като е много деликатен вкус и се отличава с изключителна нежност. В крема може да се добави маскарпоне, който още повече ще засили вкуса и аромата.

Необходими продукти:

  • Яйца — 3 Броя
  • Брашно — 200 Гр
  • Захар — 200 Гр
  • Сметана — 250 Грама
  • Маскарпоне — 250 Гр
  • Череши — 500 Грама
  • Шоколад — 150 Грама

Брой порции: 6-8

Как да сготвим «Черешов пай Наслада»

Черешова торта Наслада - снимка стъпка 1 1. Череша за пай подходящ както за пресни, така и замразени. От нея могат да се приготвят различни вкусни десерти. Един от тях — черешов пай «Наслада». Той подготвя на базата на бисквити и сметана.

Черешова торта Наслада - снимка стъпка 2 2. Разбийте яйцата със захарта и добавете брашното. Трябва да не е прекалено твърда тесто. Изсипете го в намазана с масло форма и се слага във фурната выпекаться при температура 180 градуса.

Черешова торта Наслада - снимка стъпка 3 3. Когато нашата торта ще е готов, даваме му се успокои и не извадете от формата.

Черешова торта Наслада - снимка стъпка 4 4. Разстила върху тортата череши (без семките). Предварително трябва да се подготви и да се оттича наднорменото сок.

Черешова торта Наслада - снимка стъпка 5 5. Сега разбийте крема: сметана и маскарпоне разбийте със захарта до гъста пяна. Вместо захар, може да използвате пудра захар. Маскарпоне обичат далеч не всички, така че добавяйте го по желание.

Черешова торта Наслада - снимка стъпка 6 6. Поставете крем отгоре, равномерно распределяем му форма.

Черешова торта Наслада - снимка стъпка 7 7. Поръсва се отгоре с настърган шоколад, изпращаме нашия черешов пай «Радост» в хладилника за няколко часа.

Черешова торта Наслада - снимка стъпка 8 8. След това извадете нашия пай, нарязва порционно и сервирайте. Приятен чай!

Черешова торта «Наслада»

Черешова торта

Време за приготвяне: 4 ч. и 0 мин.

Име тортика говори само за себе си. Най-деликатните въздушен заквасена сметана с плодове, череши, шоколад коржах, импрегнирани сладък сироп… тази торта лесно може да се приготви у дома, вижте рецептата! (далее…)