Профитроли с яденето

Профитроли с яденето

Време за приготвяне: 2 ч. и 0 мин.

Тъй като профитроли може да се пече не само като десерт, но и като предястие, предлагам ви да научат как да се готвя профитроли снек-барове, въздух и едновременно сытную закуска.

Начин на приготвяне:

Моля, обърнете внимание, че броят на съставките на плънката се на половината от целия порции профитролей, така че ако ще се готви на храна от цялата доза, вземете два пъти повече от гъби и варени жълтъци. Препоръчвам ви втората половина от тестото пригответе десерт: напълнете профитроли извара с сгущенкой или маслен крем. Също като гарнитура можете да използвате пастети и салати. Само от определен брой съставки се получава около 50 профитролей.

Необходими продукти:

  • Брашно — 100 Гр
  • Вода — 100 Гр
  • Рафинирано растително масло — 100 Гр
  • Сол — 1 Грам
  • Яйца без черупки — 170 Грама
  • Гъби, пържени с лук — 300 Гр
  • Жълтъци от яйца варени — 3-4 Парчета
  • Сол — На вкус
  • Черен пипер — На вкус

Брой порции: 50

Как да сготвим «Профитроли с яденето»

Профитроли снек - снимка стъпка 1 1. В тенджера смесете водата, растително масло и сол. Поставете на огъня и оставете да заври. Намаляване на топлинна енергия на огъня до минимум, което се разбърква пресято пшенично брашно и бързо се разбърква, докато тестото се събере на топка.

Профитроли снек - снимка стъпка 2 2. Махнете от огъня, поставете тестото в купа и се оставя да се охлади в продължение на 10 минути. Яйца взболтайте в хомогенна маса и в три приема прибавете към тестото, като се разбърква добре след всяко.

Профитроли снек - снимка стъпка 3 3. Сложете тестото в пакет, нарязани на ъгъла на пакет и се приземи профитроли с размер на орех върху хартия за печене, застеленный хартия за печене. Натопен във вода пръст подровняйте форма профитролей.

Профитроли снек - снимка стъпка 4 4. Изпратете се в предварително загрята до 220 градуса фурна за 12-15 минути, след което се намаляване на топлинна енергия на температурата до 160 градуса и печете в продължение на 15-20 минути. Вратата на фурната по време на печене не отваряйте.

Профитроли снек - снимка стъпка 5 5. Поставете детайла на дъската и се оставя да се охлади. За плънката се смила с пасатор сотирани гъби с лук и варени жълтъци. Черен пипер и сол на вкус. Плънката сложете в пакет и нарязани на ъгъла на опаковката.

Профитроли снек - снимка стъпка 6 6. Ние заготовки, отрежете горната трета, попълнете пълнеж и покриване на отрезанной шапка. Приятен апетит!