Агнешко с патладжан в мультиварке

Агнешко с патладжан в мультиварке

Време за приготвяне: 30 мин

Има определени вкусови комбинации, да устои пред които е невъзможно! Едно от любимите ми — това е като път агнешко с патладжан! Да ви разкажа как да се направи агнешко с патладжан в мультиварке! Вкусно!

Начин на приготвяне:

Такава рецепта за приготвяне на агнешко с патладжан в мультиварке при мен дойде спонтанно, някъде домакинства открил тази забавна триизмерна златен смес от подправки, иска ми се да ги изпробват върху нещо толкова необичайно. А тъй като съм и казвала, аз обожавам вкус комбинация от добро агнешко с патладжан, решението дойде бързо! Искам да кажа, че макар ястие и изглежда скъпо и изящно, тя се приготвя много лесно. Така че казвам, как да агнешко с патладжан в мультиварке!

Необходими продукти:

  • Агнешко месо (филе-слайс) — 2 Броя (2 тънки филийки)
  • Патладжан — 1 Бр. (или половината от едър)
  • Масло — 50 Грама
  • Подправки — На вкус

Брой порции: 2

Как да сготвим «Агнешко с патладжан в мультиварке»

Агнешко с патладжан в мультиварке - снимка стъпка 1 1. Подготовка на съставките. Месо, разтривайте със сол и подправки. Патладжан, нарязани на филийки, и нанизываем на шпажку. А на парчета месо, като било cheat спирала на клечка.

Агнешко с патладжан в мультиварке - снимка стъпка 2 2. Търкалят се в подправки. Имам червен пипер, магданоз, риган, къри, сусам, куркума, риган.

Агнешко с патладжан в мультиварке - снимка стъпка 3 2. Да, и кожата е по-добре с патладжани се режат, за да не се горчила. Смажем масло мультиварку. Масло ще оставим там, разпръснати нашите кебап. В режим на «Горещо» държи около половин час.

Агнешко с патладжан в мультиварке - снимка стъпка 4 4. Това е всичко! За гарнитура препоръчвам да се готви ориз. Приятен апетит!