Бързо осоляване себум в домашни условия

Бързо осоляване себум в домашни условия

Време за приготвяне: 3 дни. 4 ч. и 0 мин.

Пред вас е най-лесният и сигурен начин за бързо ецване на мазнини. Той може да се нарече печеливш вариант. С толкова солен бекон може да направи сандвичи и вземат със себе си на работа.

Начин на приготвяне:

Този начин на осоляване себум е много проста. За него се използва най-често срещана сол и което е много важно – мас просто не е възможно трябва да се прекалява. То взема само това количество сол, което му е нужно! Така че дори онези, които никога не са опитвали да правят това сами, може смело да пристъпи към неговото готвене.

Сега ще се научите как да се направи бързо засолку себум в домашни условия, опитайте върху здравето.

Необходими продукти:

  • Мас свежо — 500 Грама
  • Сол — 200 Гр
  • Дафинов лист — 5-6 Броя
  • Смес пипер — На вкус

Брой порции: 10-12

Как да сготвим «Бърза осоляване себум в домашни условия»

Бързо осоляване себум в домашни условия - снимка стъпка 1 1. Изберете прясно мас. Първо сложете го в хладилник за едно денонощие.

Бързо осоляване себум в домашни условия - снимка стъпка 2 2. Отлежавшееся в хладилника бекона нарежете на малки парченца. От тяхната големина зависи от това, колко ще ви е удобно да работи с тях.

Бързо осоляване себум в домашни условия - снимка стъпка 3 3. Вземете каменна сол, черен пипер голям храна; поломайте дафинов лист. Разбърква се добре. Добави към формирана смес (по желание) следните съставки: карамфил, чесън, хмел, suneli, и т.н.

Бързо осоляване себум в домашни условия - снимка стъпка 4 4. На дъното на съда се налива обикновена сол, покривайки дъното напълно. Търкалят се нарязаните парчета мазнини в приготвената смес. Поставете в купа. Изсипва се останалата тръпчиво-солена смес. Дайте възможност да престои на стайна температура за 2-3 дни. През този период няколко пъти се обърнете. След това разклатете излишната сол, сгънете просоленное мазнини в пакет. Изпратете във фризера за един ден.