Домашната наденица в украйна

Домашната наденица в украйна

Време за приготвяне: 2 ч. и 0 мин.

Ако сте любител вкусно и удовлетворяващо за изяждане, то този рецепта за приготвяне на домашна наденица в украйна да се радвате — на празничната трапеза подходящ е ясно по-добре, отколкото стандартните «нарязване».

Начин на приготвяне:

Разбира се, не може да се каже, че този класическата рецепта за домашна наденица в украйна могат да се правят всеки ден, и не за дълго време при него да стоя в кухнята, но повярвай ми, — резултатът си струва изразходвани усилия, в каквото и празничната маса такава наденица съблазни дори вашите приятелки са на диета!

И така, как да направите домашната наденица в украйна:

1. Като за начало — най-неприятно, — подготовка на червата. Им трябва да се почиства, измива се и се оставя в подсолена вода за половин час. След това изплакнете под течаща вода и да. Най — важното-не скъса червата при това

:)

2. Приготвя се плънката, — мазнини и месо, нарязани на малки кубчета, или веднага кайма.

3. За такова домашно плънка, добавете нарязания на ситно чесън, сол и черен пипер. Ако обичате по-рязко, — брой на пипер и подправки зависи само от вас!

:)

4. Разбъркайте добре плънката и внимателно пълнени черва, отново, като внимавате да не ги скъсате.

5. Вратовръзка край конец, клечка за зъби правим пробиви там, там, и легна такава ни наденица за печене, застланный хартия за печене.

6. Поставяме в предварително загрята фурна за около час. Веднъж наденица трябва да се обърнете в процеса на печене.

Извадете, се радваме на вкус и сервирайте веднага на масата, с гарнитура от зелените. Домашната наденица в украйна в домашни условия, само още не може да не се хареса на гостите, това е сигурно!

Необходими продукти:

  • Свинско Месо — 1 Кг
  • Бекон — 100 Гр
  • Метър на червата — 1 Бр.
  • Сол — 0.5 Ст. лъжици
  • Черен пипер — 0.5 Супени лъжици
  • Чесън — 1 Скилидка

Брой порции: 5-6