Голяма пушка в бекон

Голяма пушка в бекон

Време за приготвяне: 2 ч. и 0 мин.

Какво може да бъде по-добър вкус, отколкото на колбасите със собствените си ръце? Ето и нашата рецепта голям колбаси в бекон можете да приготвите всички у дома!

Начин на приготвяне:

По принцип, да се готви колбаси в бекон може и готови — важното е те да са повече. Но много по-вкусно се получава, когато ние се подготвяме колбаси себе си. За приготвяне на голям колбаси в бекон, ние се нуждаем разход на говеждо месо — от телешко и свинско месо. Бекон достатъчно грам сто нарязване, нарязване. Всичко зависи от размера и дебелината на колбаси. Ястие перфектно е подходяща за празнична вечеря — чудесен вариант за закуска.

Необходими продукти:

  • Плънка — 500-600 Грама
  • Бекон — 100 Гр
  • Смес пипер — На вкус
  • Лук — 1 Брой
  • Чесън — 3 Скилидки
  • Олио — 2 Чл. лъжици

Брой порции: 3

Как да сготвим «Голяма пушка в бекон»

Голяма пушка в бекон - снимка стъпка 1 Подгответе съставки. Плънката може да направите сами, може да използвате и готови.

Голяма пушка в бекон - снимка стъпка 2 Ситно котлет лук и чесън, пропуснете с месо. Подправете със сол и черен пипер. Колбаси добре оформени, ако ги пропусна през гърлото на бутилката.

Голяма пушка в бекон - снимка стъпка 3 Оборачиваем колбаси, бекон наклонена черта. По-добре да ги замръзне преди гореща.

Голяма пушка в бекон - снимка стъпка 4 Се запържва в горещ тиган от всички страни. Все още може да се пече, или се пържи на скара.

Голяма пушка в бекон - снимка стъпка 5 Това е всичко! Нашите по-големи колбаси в бекон готови. Сервира се със зеленчуци. Приятен апетит!