Кебап в ръкава си, за печене

Кебап в ръкава си, за печене

Време за приготвяне: 3 ч. и 0 мин.

Ако нямате възможност да отиде в природата, да се готви месо в мангале, не се отчайвайте. Можете да го направите в къщи, шишчета ще се окаже година не по-лошо, ако се готви във фурната.

Начин на приготвяне:

Да се готви вкусна шашлычок, съвсем не е задължително да отидете в природата. Вие с лекота можете да се събере голяма компания приятелите си в апартамента и да «барбекю» на къщата. За това научете как да готвят кебап в ръкава си, за печене, накормите всичките си близки вкуснейшим месо!

Необходими продукти:

  • Свинско Месо — 1 Кг
  • Лук — 2-4 Броя
  • Оцет — 3, Чл. лъжици
  • Сместа от чушки — 1/2 Чаени лъжички
  • Сок от лимон — 3, Чл. лъжици
  • Захар — 1 Член. лъжица
  • Подправка за месо — 2 Ст. лъжици

Брой порции: 8

Как да сготвим «Кебап в ръкава си, за печене»

Кебап в ръкава си, за печене - снимка стъпка 1 Свинско месо, измийте и изсушете хартиени кърпи. Нарежете я на части парчета с еднакви размери, сложете месото в купа. Се поръсва с всички подправки, залейте супена лъжица оцет и лимонов сок. Разбъркайте съставките, поставете месото се маринова в хладилника за два часа.

Кебап в ръкава си, за печене - снимка стъпка 2 Сега трябва да се маринова лук. Именно той ще аромат на този барбекю. Лук почистете от обвивката и се нарязват на кръгчета. Поставете в купа, добавете две лъжици оцет, захар четири супени лъжици вода. Разбъркайте и да мариноваме час.

Кебап в ръкава си, за печене - снимка стъпка 3 Канализация на с лук на излишната течност, сложете го в ръкав за печене, равномерно разпространяване в цялата му повърхност.

Кебап в ръкава си, за печене - снимка стъпка 4 На върха на лук сложете месото. Фурната загрейте до двеста и петдесет градуса. Пече се на шишчета и петдесет минути и след това изрежете пакет и отново се пече около половин час, докато месото не се зачервява.