Кендюх

Кендюх

Време за приготвяне: 6 ч. и 0 мин.

Били ли сте някога подготвили кендюх в домашни условия? Ако още не сте, а желанието да опитате има, тогава препоръчвам да запомня рецептата и да я повтаря в кухнята. Много интересно ястие!

Начин на приготвяне:

Варианти как да се готвя кендюх, има доста. По принцип всички те се различават само в плънка. Тук можете да експериментирате, като се използва не само просо, но и гречневую, ориз или друга задницата на вкус. Различават могат да бъдат също и други съставки на плънката. Важното е, че в резултат на това имате оказа вкусно и услуги, отговарящи ястие от традиционната руска кухня.

Необходими продукти:

  • Стомах — 1 Бр.
  • Бекон — 100 Гр
  • Месо — 300 Гр
  • Глава Лук — 2 Броя
  • Просо — 100 Гр
  • Олио — 2 Чл. лъжици
  • Сол — На вкус
  • Черен пипер — На вкус

Брой порции: 6-8

Как да сготвим «Кендюх»

Кендюх - снимка стъпка 1 1. Ето тези съставки се използват в този рецептата за приготвяне на кендюха.

Кендюх - снимка стъпка 2 2. За начало самият стомах е необходимо, тъй като трябва да се почисти под течаща вода, а след това залейте със студена вода. Подмяна на водата в мрежата на всеки половин час, оставете го вымачиваться за 4 часа. Ако времето позволява, можете часа на 10.

Кендюх - снимка стъпка 3 3. Оставете да заври вода в тенджера, потопете стомаха за няколко минути. След внимателно извадете и оставете да изстине.

Кендюх - снимка стъпка 4 4. Измийте, сухи и нарязани на малки парченца месо.

Кендюх - снимка стъпка 5 5. В горещ тиган сложете мас, запържете го за няколко минути. Почистете и нарежете лука, сложете го проследи. Гответе на умерен огън, като се разбърква периодично.

Кендюх - снимка стъпка 6 6. До обжаренному лук, добавете месо, продължавайте да се готвят още 5-10 минути. След което се разбърква зърнени култури. Подправете със сол и черен пипер на вкус, всичко е както следва разбъркайте.

Кендюх - снимка стъпка 7 7. Получената плънка внимателно поставете в стомаха. Ако кендюх в домашни условия с друг, булгур, оставете около една трета от пространство, за да зърнени култури, както следва разбухла.

Кендюх - снимка стъпка 8 8. Плътен конец вратовръзка за пълнене на цялата се оказа вътре.

Кендюх - снимка стъпка 9 9. Изсипва се внимателно във вряща вода. Добавете сол, чесън, дафинов лист и други подправки по желание.

Кендюх - снимка стъпка 10 10. Около 2-2.5 часа може да бъде внимателно, премести го в тиган и се запържва от всички страни до румяности.

Кендюх - снимка стъпка 11 11. Това е цялата тайна, как да се готвя кендюх с бекон и пилешко месо. Приятен апетит!