Колбаси

Колбаси

Време за приготвяне: 1 чаена 15 мин.

За празничната трапеза такова руло от три вида месо, ще не може да бъде по между другото. Апетитен, невероятно вкусна и съвсем прост за приготвяне. Препоръчвам да погледнем по-отблизо към рецептата. Красиво и лесно.

Начин на приготвяне:

Благодарение на комбинация от три вида месо ястието става невероятно сочни и оригинални. Тук не са необходими никакви специални подправки или сосове, но ако желаете, можете да ги използвате като туршия например. Освен това, варианти как да се готви, колбаси, могат да бъдат много, включително и различни пълнежи вътре: печени гъби, зеленчуци, сирене, ядки и т.н.

Необходими продукти:

  • Пилешко филе — 600 Грама
  • Свинско Месо — 1 Кг
  • Говеждо или телешко месо — 1 Кг
  • Сол — На вкус
  • Лют пипер — На вкус
  • Растително масло — 2-3 Ст. лъжици

Брой порции: 10

Как да сготвим «колбаси»

Колбаси - снимка стъпка 1 1. От указаното количество на съставките може да се приготви 2-3 висококачествени пластмасови ролки. Ако искате да направите малка порция след това намалете норми. Месото първото нещо, измийте както трябва и изсушете.

Колбаси - снимка стъпка 2 2. Поставете пласт говеждо месо върху работната повърхност и внимателно отблъсне чук, за да победи. Най-добре се използва рязане. Подправете със сол и черен пипер парче от двете страни.

Колбаси - снимка стъпка 3 3. Същото направи и със свинско месо. За да не се образуват дупки при отбивании чук, за да победи, месо може да се постави под фолио.

Колбаси - снимка стъпка 4 4. Сложете пластове месо един на друг и в центъра поставя отбитые, осолени и poperchennye парченца филе.

Колбаси - снимка стъпка 5 5. Сега важният момент: трябва внимателно и много здраво минимизиране на месо ролката.

Колбаси - снимка стъпка 6 6. След увийте в алуминиево фолио, предварително добре миене я с олио, сложете в жаропрочную форма и я изпратете в предварително загрята до 180 градуса фурна.

Колбаси - снимка стъпка 7 7. Пече се търкаля от колбаси 40-50 минути. Остужать го препоръчвам инсталирането на малки прес. Това ще помогне на рулету поддържа форма. След внимателно разгънете фолиото и нарежете месото части на парчета. Поставете в чиния за подаване и сервирайте със сос и зеленчуци.