Месни рула във фолио

Месни рула във фолио

Време за приготвяне: 55 мин

Ако принадлежите към настоящия любителите на месо, тогава предлагам ви една невероятна възможност — рецепта за приготвяне на месни рулетиков във фолио с пилешко, пуешко и бекон. Заинтригуван?

Начин на приготвяне:

Месни рула във фолио в домашни условия се приготвя много домакини. Тази рецепта е интересна комбинация от пилешко месо и бекон, както и с добавка на ароматни треви превръща в истинско вкусна. Този свитък може да се сервира като предястие или гарнитура.

Необходими продукти:

  • Бекон — 300 Грама
  • Пиле — 300 Гр
  • Пуйка — 300 Грама
  • Сол — 1 Щипка
  • Черен Пипер — 1 Щипка
  • Розмарин — 1 Щипка

Брой порции: 4

Как да сготвим «Месни рула в станиол»

Месни рула във фолио - снимка стъпка 1 1. Рецепта за приготвяне на месни рулетиков във фолио започва с мариноване на месо. Пиле (може да се използва не само филе, но и на месо от бутче, например) и турция се мият, суха хартиена кърпа и се нарязва на тънки полосочками. Заедно в малък мисочке, сол и черен пипер на вкус. Добавете щипка розмарин и оставете за 15-20 минути. При желание може да добавите и малко лют сос или горчица. Междувременно може да се направи за подготовката на бекон. Върху лист алуминиево фолио сложете полосочки бекон за кратко разстояние.

Месни рула във фолио - снимка стъпка 2 2. Втори етап трябва да плащам полосочки бекон, така че да са покрити интервали. По този начин ще се създаде плътна обвивка на рула. На ръба На бекон плащам пиле и пуйка.

Месни рула във фолио - снимка стъпка 3 3. Сега ролка трябва да се опакова, се поставят сила, която трябва да прессовался.

Месни рула във фолио - снимка стъпка 4 4. Сега търкалят яйца могат да се поставят в тавичка и се изпрати в предварително загрята фурна за 20 минути.

Месни рула във фолио - снимка стъпка 5 5. Месни рула във фолио в домашни условия са готови, но тази рецепта е още една тайна.

Месни рула във фолио - снимка стъпка 6 6. В нагрят тиган може да се руло се запържва от всички страни, докато се образува апетитна коричка.

Месни рула във фолио - снимка стъпка 7 7. Леко охладен руло може да се реже на малки парчета и сервирайте със зеленчуци, гарнитура, омлет или любим сос.