Месо по френски език с гъби и домати

Месо по френски език с гъби и домати

Време за приготвяне: 45 мин

Много вкусно ястие месо е твърдо влизат в нашето меню. Предлагам на оригиналния вариант на рецепта месо по френски език с гъби и домати, сочни домати и ароматни гъби, перфектно отиват до месо!

Начин на приготвяне:

За приготвяне на месо по френски език с гъби и домати имаме нужда от немазна свинско, няколко гъби, сочни и големи домати и сирене. Между другото, вие можете да се готви за същото ястие, но с говеждо, пуешко или дори пилешко. Свинско и гъби — това, разбира се, тежко комбинация, но си струва, вярвайте ми!

Необходими продукти:

  • Свинско Месо — 500 Гр
  • Домати — 2-3 Броя
  • Гъби — 150 Грама
  • Сирене — 150 Грама
  • Майонеза На вкус
  • Подправки — На вкус
  • Лук — 1 Брой

Брой порции: 3-4

Как да сготвим «Месо по френски език с гъби и домати»

Месо по френски език с гъби и домати - снимка стъпка 1 Свинско месо, измийте и нарежете на части парчета.

Месо по френски език с гъби и домати - снимка стъпка 2 Отблъсне леко, можете да го направите чрез филма хранителна.

Месо по френски език с гъби и домати - снимка стъпка 3 Тава (или форма за печене) намажете с масло леко, поставете там месо. Внимателно го подправете със сол и черен пипер от всички страни, добавете подправки за месо.

Месо по френски език с гъби и домати - снимка стъпка 4 Сега се наслаждавайте на една гъбена слой: ситно се нарязва на кубчета и се запържва. Гъбите нарежете също на ситно, добавете към лука. Кук до златист цвят.

Месо по френски език с гъби и домати - снимка стъпка 5 Разстила равномерно върху месото, гъбите, а след това доматите, нарязани на кръгчета.

Месо по френски език с гъби и домати - снимка стъпка 6 Сиренето се настъргва на ренде и не съжалявам, поръсете ги с месо и гъби отгоре. Изпратете на фурна при 200 градуса за 20 минути, може да е на 25. Ако месото е коварен, той ще бъде готов по-бързо.

Месо по френски език с гъби и домати - снимка стъпка 7 Готовото месо по френски език с гъби и домати можете да се сервира с гарнитура от зелените. Прекрасна гарнитура ще послужи като картофи или пресни зеленчуци. Приятен апетит!