Месо по френски език с гъби и кашкавал (много вкусни!)

Месо по френски език с гъби и кашкавал (много вкусни!)

Време за приготвяне: 1 чаена 30 мин

Никой няма да се откаже от аппетитного месо по френски език с гъби и кашкавал, невероятно вкусно и сочно. Освобождаване от отговорност на празничните ястия тя отдавна перекочевало в дневния хранителен прием. Ето така го готвя аз.

Начин на приготвяне:

Не е голяма тайна за това как да се готви месо по френски език. Поставяйте много лук и много сирене

:) Продукти изчислява на стандартна хартия за печене. Месо използвайте за неговия вкус: свинско, телешко или пилешко филе.

Необходими продукти:

  • Месо — 800 Гр
  • Лук — 600 Грама
  • Сиренето е твърдо — 250 Грама
  • Майонеза — 2 Чл. лъжици
  • Растително масло — 100 Гр
  • Сол, черен пипер — На вкус

Брой порции: 5-7

Как да сготвим «Месо по френски език с гъби и кашкавал (много вкусна!)»

Месо по френски език с гъби и кашкавал (много вкусни!) - снимка стъпка 1 1. Гъбите се мият и почистете. Нарежете на малки плочи. Се запържва в тиган, за да си отиде излишната влага.

Месо по френски език с гъби и кашкавал (много вкусни!) - снимка стъпка 2 2. Нарежете месото в чиния по 2 см дебелина, отблъсне чук, за да победи, като за пържоли.

Месо по френски език с гъби и кашкавал (много вкусни!) - снимка стъпка 3 3. Подправя се със сол и месо, добавете черен пипер и майонеза, разбърква се и се оставя да се маринова.

Месо по френски език с гъби и кашкавал (много вкусни!) - снимка стъпка 4 4. Лук, нарязани на кръгчета.

Месо по френски език с гъби и кашкавал (много вкусни!) - снимка стъпка 5 5. Сирене решетка.

Месо по френски език с гъби и кашкавал (много вкусни!) - снимка стъпка 6 6. Нарежете ръкав за печене, покриват ги хартия за печене. Намажете фолиото с олио, поставете първия слой от лук «възглавница».

Месо по френски език с гъби и кашкавал (много вкусни!) - снимка стъпка 7 7. На лук сложете месото в един слой, отгоре — гъби, а последният слой от сирене. Пече се при температура 190-200 градуса за 50-60 минути, до златисто кафяво.

Месо по френски език с гъби и кашкавал (много вкусни!) - снимка стъпка 8 8. Приятен апетит!