Месо по френски език за Нова година

Месо по френски език за Нова година

Време за приготвяне: 1 чаена 30 мин

Сочно месо с домати сирене под коричка. Ако не знаете как да се готви месо по френски език за Нова година, по-скоро вижте рецептата. Това е печеливша ситуация на основното ястие на празничната трапеза.

Начин на приготвяне:

Да се готви това ястие е лесно. Ако сте избрали свинско месо, по-добре вземете филе от свински врат. Месото трябва да се преборите с чук, за да победи, но така, че то е останало цяло и не порвалось. Това е лесно да се постигне, покрити с парчета месо с фолио. Месото ще остане цяло, а кухнята — по-чист. Приятни ви караница в кухнята!

Необходими продукти:

  • Свинско месо — 600 Гр (врата)
  • Домати — 2-3 Броя
  • Сирене твърди сортове — 200 Гр
  • Горчица със зрънца — 50 Грама
  • Масло — 2 С.л.. лъжици
  • Подправки — 2 Чаени лъжици (орехово-чесночная, смес от смлени чушки)
  • Сол — На вкус

Брой порции: 6

Как да сготвим «Месо по френски език за Нова година»

Месо по френски език за Нова година - снимка стъпка 1 Подгответе необходимите продукти. Месо се настъргва смес от подправки и оставете да се маринова за 30 минути.

Месо по френски език за Нова година - снимка стъпка 2 Месото се нарязва на филийки с дебелина 1 виж Смесете горчицата и 1 супена лъжица. л. зехтин, намажете месото.

Месо по френски език за Нова година - снимка стъпка 3 Покрийте месото с фолио и отблъсне чук, за да победи, така че месото не порвалось. Оставете да се маринова за 15 минути.

Месо по френски език за Нова година - снимка стъпка 4 Загрейте фурната до 180 градуса. Тавичка, покриват с фолио и намажете със зехтин. Домати нарязани на филийки с дебелина 1 см и го сложете върху месото, намажете с горчица.

Месо по френски език за Нова година - снимка стъпка 5 Сиренето се настъргва на ренде (!!!) ренде, поръсва се с тях доматите. Сложете ястието запекаться в предварително загрята фурна за 1 час.

Месо по френски език за Нова година - снимка стъпка 6 Готовото месо по френски език е малко хладно, а след това сервирайте. Приятен апетит!