Пица по-бързо

Пица по-бързо

Време за приготвяне: 30 мин

На моменти скоростта на готвене е много важно, например, когато чакате от минута на минута гости или искате бързо, но вкусна закуска. Ще разкажа за една рецепта как се приготвя пица по-бързо.

Начин на приготвяне:

Не мога да си представя по-вкусни предложения за голяма и шумна компания, от хрупкаво или въздушна пица. Тя може да бъде приготвена за вечеря, следобедна закуска или на обяд. Можете да излезе с всякаква плънка, например, месо, зеленчуци или сирене. Пица най-добре сервирайте гореща.

Необходими продукти:

  • Дрожди billet — 1 Бр.
  • Доматен сос — 3-5 Ст. лъжици
  • Луканка — 100 Гр
  • Пеперони — 100 Гр
  • Моцарела — 150 Грама

Брой порции: 5-6

Как да приготвите «Пица по-бързо»

Пица по-бързо - снимка стъпка 1 1. Тестото за пица се разстила върху маса, и малко каша с ръка в пласт, след това се разстила в чугунную тиган и стиснете си ръце, smooth по дъното.

Пица по-бързо - снимка стъпка 2 2. Тънко нарязани колбаси, разтривайте на малък ренде сирене, кайма пеперони. Обилно намажете основата с доматен сос, като слоевете се разстила плънка с тънки филийки колбас и се поръсва със сирене.

Пица по-бързо - снимка стъпка 3 3. Изпратете тиган на огъня и гответе 3-5 минути, след това го изпратете в загрятата до двеста градуса духов шкаф за 15-20 минути.

Пица по-бързо - снимка стъпка 4 4. Готовата пица извадете от тавата и нарежете на парчета и сервирайте веднага на масата.