Пълнеж манти

Пълнеж манти

Време за приготвяне: 30 мин

Събраха се готви манти, но не знам спецификата на приготвяне на месо компонент на това ястие? Не се притеснявайте: тази рецепта месо на манти ще ви помогне да разберете как да направите плънката за мантов.

Начин на приготвяне:

В действителност, в приготвянето на плънката за мантов, нашата основна задача е да направим така, че нашите манти превърнали в богати, защото манти — това е не просто голям кнедли

;) Те имат друг вкус, приготвя плънка на манти трябва да е по-различно. Всеки узбек знае, че основната тайна — точно в приготвянето на плънката, т. к. тестото се използва обичайното пельменное. Така че, за да ястие се оказа наистина вкусно, трябва да се положат усилия и пригответе плънката на манти по тази рецепта:

1. Тайната на първо място — месото няма да се обърне в месомелачка, а се режат на малки парченца с нож. Да това се оказа по-лесно, месо може да бъде малко държат в хладилника преди рязане. Сбрасываем всичко в една купа.

2. Следващия тайна — големи количества лук. Ситно shinkuem му, сол, черен пипер и мнем ръце докато пусне сок. Добавете към месото, разбъркайте. На този етап е да се подготви плънка на манти също така можете да добавите моркови, босилек, магданоз или други подправки — на което вече е достатъчно фантазия

:)

3. И още една тайна фееричной богатство мантов — кръчма! Ние, нарязани на кубчета, но не добавяме в самата плънка, а вече директно при лепке мантов.

Така че просто преди моделиране постави в близост до две чаши — с резанным кръчма и месо, и във всеки един от мантов по ред плънка, тиквички.

Сигурна съм, ако се готви пълнеж манти в домашна обстановка по тази рецепта, вие ще разберете, че тези манти — това е наистина празнично ястие

:) Късмет!

Необходими продукти:

  • Свинско Месо — 500 Гр
  • Говеждо Месо — 200 Гр
  • Лук — 5 Броя
  • Тиквички — 1 Брой

Брой порции: 4-5