Пържола с варени яйца

Пържола с варени яйца

Време за приготвяне: 1 чаена 15 мин.

Изпитана рецепта за готвене на говеждо месо рула с варени яйца. Този щрудел — идеален вариант закуски за всеки празник. Също така може да се сервира за обяд (като основно ястие) в един обикновен ден.

Начин на приготвяне:

Искате да приготвите ястие месо, но пържоли и котлети вече поднадоели? В такъв случай тази рецепта за готвене на говеждо месо рула с варени яйца ще дойде на помощ. Оригинално вкусно ястие се приготвя бързо и лесно. А още той прекрасно на празничната маса. Изненадайте семейството си, се приготвя тази вкусна пържола. А как се приготвя пържола с варени яйца, ще се научите сега.

Необходими продукти:

  • Плънка — 600-800 Грама
  • Яйца — 3 Броя
  • Твърдо сирене — 20-30 Грама
  • Моцарела — 100 Гр (всеки меко сирене)
  • Лук — 1 Бр. (средно)
  • Чесън — 1 Скилидка
  • Магданоз — 1 Брой (клон)
  • Сол — 1 Щипка (на вкус)
  • Листата спанак — 200-300 Грама

Брой порции: 5-6

Как да сготвим «пържола с варени яйца»

Пържола с варени яйца - снимка стъпка 1 Старателно измийте листата от спанак, след което хвърли ги във вряща подсолена вода. Варете, докато листата са меки и не променят цвета си на тъмно-зелен (около 7 минути).

Пържола с варени яйца - снимка стъпка 2 Докато спанакът се подготвя, ще направим рамка за ролка: смешаем 1 яйце, месо, настъргани на фино ренде сирене (вместо сирене може да се използва хляб), лук, чесън, магданоз, сол, подправки. Лук, чесън и магданоз съм перекрутил кайма, но можете да ги и нарежете на ситно или се смила с помощта на блендер.

Пържола с варени яйца - снимка стъпка 3 Сварим останалите две твърдо сварени яйца, а след това се нарязва на тяхното протежение.

Пържола с варени яйца - снимка стъпка 4 Моят списък ще бъде някъде 20-25 виж, това означава — отрязани листа хартия за печене с дължина 40-45 виж Поставете хартия за печене, поставете плънката, разровняв в правоъгълен пласт. Но ако имате форма за хляб, а след това направете руло в нея. По-малко работа и спретнат вид на рула ви предоставени.

Пържола с варени яйца - снимка стъпка 5 В средата на говеждо месо шев се разстила част от спанак и варени яйца.

Пържола с варени яйца - снимка стъпка 6 На яйца отгоре се разстила останалата част от спанак и парченца моцарела.

Пържола с варени яйца - снимка стъпка 7 По-нататък под формата на руло и се валцовани ръба на хартията, като бонбони. Слага пържола в предварително загрята до 200 градуса фурна за 30-35 минути.

Пържола с варени яйца - снимка стъпка 8 След 20 минути махнете хартията с ролка и я поставете още запекаться на 15 минути, за да рулете се образува вкусна румяная кора.