Руло от свинско месо със сирене

Руло от свинско месо със сирене

Време за приготвяне: 40 мин

Руло от свинско месо със сирене е много просто и в същото време, изключително вкусно ястие. Свинското месо се пече с фета сирене и сладък пипер. Ястието добре се съчетават с различни гарнитури, препоръчвам!

Начин на приготвяне:

Приготвят се на руло от свинско месо с кашкавал в домашни условия. Нарязани на части парченца свинско месо, след това я отблъсне. На всяко парче месо сложете парче сирене и парче чушка. Ние се обръщаме месото ролки и допълнително увийте го в бекон. Изместване на руло в тавичка. Пригответе едно ястие на фурна, около 25 минути. Поднася се като самостоятелно ястие или като гарнитура (аз — печена карфиол). Късмет!

Необходими продукти:

  • Свинско месо — 500 Грама (филе)
  • Сирене — 100 Гр
  • Черен пипер на български — 2 Парчета (sweet)
  • Бекон — 100 Гр (ленти)
  • Сол — На вкус
  • Черен пипер — На вкус

Брой порции: 5-6

Как да сготвим «Руло от свинско месо със сирене»

Руло от свинско месо със сирене - снимка стъпка 1 Чушки, почистени от семената и нарязани на тънки ивици, месо, нарязани на части на парчета и да отвърне на удара. Върху всяко парче свинско месо сложете по парче сирене и черен пипер. Ние се обръщаме месото ролки и допълнително увийте го в ивица бекон.

Руло от свинско месо със сирене - снимка стъпка 2 Поставете се на руло в тавичка. Печете 25 минути, температура 180 градуса.

Руло от свинско месо със сирене - снимка стъпка 3 Приятен апетит!