Салата от варена на черния дроб

Салата от варена на черния дроб

Време за приготвяне: 2 ч. и 0 мин.

Полезно и вкусно — това е салата от варена на черния дроб в домашни условия. Се приготвя бързо и се отличава с уникален вкус. Добър вариант за празнична маса.

Начин на приготвяне:

За разнообразие тази салата отговарят по най-добрия начин. Опитайте се да готвя за гостите си, но бъдете сигурни, че те се използват в икономиката. Във вкуса на представянето на салата не може да се съмнява!

Необходими продукти:

  • Черен дроб говеждо или свинная — 500 Грама
  • Лук — 1 Брой
  • Яйца варени — 4 Броя
  • Краставици маринованые — 4 Броя
  • Майонз — 150 Грама
  • Магданоз — 20 Грама

Брой порции: 5

Как да сготвим «Салата от варен черен дроб»

Салата от варен черен дроб - снимка стъпка 1 1. Пред триумф или обикновен семеен празнична вечеря, а искате да изненадате своите гости, опитайте да приготвите салата от варена на черния дроб в домашни условия. Гарантирам, че ще го оценят, тъй като салата лесен и невероятно вкусен. Сварете черния дроб и свалете от него кожата. По-добре да говеждо месо, черен дроб. Натрийте я след охлаждане на ренде и поставете на първия слой върху чиния.

Салата от варен черен дроб - снимка стъпка 2 2. Замаринуйте лук и го изпратете до черния дроб. Отгоре се поръсва с настърганото яйце. Не забравяйте всеки слой промазывать майонеза.

Салата от варен черен дроб - снимка стъпка 3 3. 3. Яйцата също могат да бъдат нарязани или изобщо не се втрива в глоба ренде. Освен това, лук може да се използва зелен, след това не трябва да се маринова, но и в марината, своя «жар».

Салата от варен черен дроб - снимка стъпка 4 4. Краставици-добре да се мариновани в оцет — за това, маруля те са най-подходящи. Нарежете ги на тънки ивици и сложете отгоре.

Салата от варен черен дроб - снимка стъпка 5 5. След това «затворете» всички протеини. Салата може да се прави и не на слоеве — и смесване на всички съставки. В такъв случай, нарежете всичко на малки кубчета и се разбърква.