Салата с нар

Салата с нар

Време за приготвяне: 2 ч. и 0 мин.

Оригинален и елегантен салата с нар ще бъде връхната точка на празнична маса. Ярък дизайн, ненадминат вкус, перфектна комбинация от съставки, и никакви усложнения в готвенето.

Начин на приготвяне:

Лесен за приготвяне, невероятно вкусна и пъстра салата с нар със сигурност ще впечатли вашите гости. Ярко-червени зърна правят на салата не само умен, но и дава ястие пикантную кислинку. Процесът на приготвяне на салата не ще ви донесе неприятности, но резултатът ще зарадва. Как да се готви вкусна салата с нар, съм написал по-долу.

Необходими продукти:

  • Гранат — 1 Бр.
  • Говеждо Месо — 200 Гр
  • Яйца — 2 Броя
  • Ядки — 30 Гр (всички)
  • Майонеза — 2-3 Ст. лъжици ( или заквасена сметана)
  • Сол 1-2 Щепоток (на вкус)

Брой порции: 2-3

Как да сготвим «Салата с нар»

Салата с нар - снимка стъпка 1 Месо говеждо месо се пече, докато омекне. Хладно и нарязани на малки парченца

Салата с нар - снимка стъпка 2 Сварете твърдо сварени яйца и се охлажда в студена вода. След това се чисти от черупката и нарязани на малки кубчета.

Салата с нар - снимка стъпка 3 Смачкани ядки в блендер или нарежете на ситно с нож. Ядки салата, можете да използвате всякакви. Дори по-добре, ако ще да е смес от ядки.

Салата с нар - снимка стъпка 4 Салата ще имаме слоеве. На първия слой се разстила половината месо. След това полпорции яйца.

Салата с нар - снимка стъпка 5 Поръсва се с яйца, ядки трохи и обилно намажете с майонеза или заквасена сметана. И отново повтаряме пластове: месо, яйца, ядки, майонеза.

Салата с нар - снимка стъпка 6 От нар внимателно избираме зърно и покриваме ги салата. И на зърна може да се постави между слоевете. Поставете салата за 40-50 минути на студено място.