Шишчета от конско месо

Шишчета от конско месо

Време за приготвяне: 10 ч. и 0 мин.

Искате да шишчета от конско месо, се оказа вкусен и сочен? Необходими са ви само правилната рецепта и марината, и добро месо. Приятели и роднини ще восхищены вкус и богатство сварен вас барбекю.

Начин на приготвяне:

Месо, конско месо е много вкусно, сочно, но е труден, прилича на говеждо. Но ако правилно пригответе маринатата и се получава отлично барбекю. Маринати за месо, конско месо, има малко, но аз използвам една рецепта за приготвяне на кебап от конско месо, който ми харесва много. Ето го и него.

1. Месо конско добре и нарязване на малки парченца. Колкото повече парчета месо, толкова по-дълго трябва да се маринова. Месото може да бъде леко отблъскващ.

2. Сложете месото за барбекю в тенджера, добавете сол, добавете черен пипер, синапено семе, разбърква се и се изсипва кисело мляко (вместо мляко може да се използва всеки млечен продукт).

3. Затваряме тенджерата с кониной капак и да го изпрати на хладно място за 8-12 часа.

4. След изтичането на определен период от време, извадете месото и нанизываем парчета на шиш. Можете да шашлыку на шиш да добавите пръстен лук и домати, но това кой как харесва.

5. Пека на барбекю от конско месо, като периодично обръщате, поръсване марината, по-добре на дървени въглища. Важното е да не преварявам месо, в противен случай ще се окаже, твърди и сухи барбекю.

Необходими продукти:

  • Конина — 700 Грама
  • Кисело Мляко — 500 Милилитра
  • Сол — 1 Ч.л. (на вкус)
  • Семена на горчица — 0,5 Чаени лъжички
  • Червен пипер — 0,25 Супени лъжици

Брой порции: 5-6