Шишчета от свинско филе агнешко

Шишчета от свинско филе агнешко

Време за приготвяне: 9 ч. и 0 мин.

Днес искам да споделя с вас любимата си рецепта за напускане на природата и да ви кажа как да направите най-вкусните в света шишчета от бараньей свинско филе, всички мои приятели от него в полнейшем възторг.

Начин на приготвяне:

Тъй като ние сме с приятели много често става в природата, както през лятото, така и през зимата, тогава аз перепробовала в живота си куп различни възможности за барбекю, от най-простите до доста необичайни и екзотични. Въпреки това, тази рецепта за приготвяне на кебап от свинско филе агнешко винаги е бил и ще бъде за мен най-вкусна, така или иначе. По мое мнение, именно агнешко от всички възможни варианти на месо е подходящ за приготвяне на кебап по-общо. А в комбинация с ароматна магданоз, лук и подправки, мяско се получава толкова вкусно и сочно, които могат да устоят пред него не е възможно. Така че сега аз ще ви кажа как да направите шишчета от свинско филе агнешко месо, както вие непременно опитайте да се готви в скоро време.

Необходими продукти:

  • Поясница мач — 2 Кг
  • Лук — 500 Гр
  • Лук червен — 650 Грама (500 гр — туршия, 150 гр — за подаване)
  • Магданоз прясна — 50-60 Грама
  • Зира млян — 1 Член. лъжица (в марината)
  • Кориандър и чили на прах — 1 Член. лъжица (в марината)
  • Смрадлика — 1 Член. лъжица (за терен)
  • Сол — На вкус

Брой порции: 4-5

Как да сготвим «Шишчета от свинско филе агнешко»

Шишчета от свинско филе агнешко месо - снимка стъпка 1 Така че, първото нещо, което измити магданоз, смила я и поставете в дълбока купа или тенджера.

Шишчета от свинско филе агнешко месо - снимка стъпка 2 След това почистете лука, нарежете го на половина пръстени и поставяме в тенджера до кинзе.

Шишчета от свинско филе агнешко месо - снимка стъпка 3 Добавете подправки и сол на вкус, разбърква се и малко приминаем ръце, за да лук нека сок.

Шишчета от свинско филе агнешко месо - снимка стъпка 4 Нататък старателно измийте гърдите под течаща вода и вытираем я сухи, нарязани на агнешко на части парчета (в ребрата). Поставете гърдите в купа с лук и магданоз, разбърква се и се постави барбекю в хладилника за една нощ за мариноване.

Шишчета от свинско филе агнешко месо - снимка стъпка 5 На следващия ден, можете спокойно насаживать месо на шишчета и се изпращат на барбекю. Се запържва барбекю, както обикновено, до златисто златисто кафяво, най-важното тук е да не се прекалява барбекю, в противен случай той ще суховат.

Шишчета от свинско филе агнешко месо - снимка стъпка 6 Готовият кебап се разстила върху чиния, а върху него сложете нарязани на половина пръстени и се смесва с сумахом червен лук. Приятен апетит!