Солянка

Солянка

Време за приготвяне: 1 ч. и 0 мин.

Солянка се счита любимо ястие на мнозина, и се приготвят го по различни начини. Обичайните съставки — това наденица (пушени и варени), кисели краставички, маслини, картофи, магданоз, лимони. Сос — заквасена сметана.

Начин на приготвяне:

Само на 40 минути — и за вашия десктоп услуги, отговарящи и вкусно предястие. Солянка се приготвя по различни начини, и това е най-бързият. Наденица, може да вземете няколко вида. В този случай това е пушени и варени. Все още могат да се вземат колбаси, колбаси и различни сортове, ловни колбаси и т.н. Преди да сервирате, не забравяйте да сложите в чинията парче лимон и сметана.

Необходими продукти:

  • Варената наденица — 300 Грама
  • Пушена луканка — 100 Гр
  • Кисели краставички — 3-5 Броя
  • Маслини — 100 Гр
  • Лук — 1-3 Броя
  • Картофи — 3-5 Броя
  • Доматено пюре — 100 Гр
  • Лимон — 1 Броя
  • Сол и подправки — На вкус

Брой порции: 4-5

Как да сготвим «Солянка»

Солянка - снимка стъпка 1 1. Съставки за солянки може да не се изпържи, да се готви на пушени свински ребрата, а може да се пържи, като в тази рецепта. Солянка се приготвя по различни начини, и този е най-лесният.

Солянка - снимка стъпка 2 2. Веднага се нарязва на кубчета картофи и залейте със студена вода. Сложете на котлона и оставете да заври. Подправя се със сол и сезон на вкус.

Солянка - снимка стъпка 3 3. Нарежете лука на малки кубчета.

Солянка - снимка стъпка 4 4. В тиган поставяме нарязаните наденица и лук. Добавете малко растително масло и започваме да пържим.

Солянка - снимка стъпка 5 5. Нарежете кисели краставички и се добавят към колбасе. Се запържва при непрекъснато бъркане.

Солянка - снимка стъпка 6 6. Добавете малко доматено пюре и всичко се разбърква добре. Може да добавите няколко супени лъжици зеленчуков бульон.

Солянка - снимка стъпка 7 7. Се пържи около 5 минути при постоянно бъркане.

Солянка - снимка стъпка 8 8. Когато картофите проварится след печене около 10 минути, изпрати до него нашата поджарку от колбаси и краставици. Добавете сол и подправки на вкус.

Солянка - снимка стъпка 9 9. Наденица, произведена дълго (за 5 минути), и в края можете да добавите нарязани маслини.

Солянка - снимка стъпка 10 10. Може в края на краищата, добавете още малко кисели краставички.

Солянка - снимка стъпка 11 11. Покрийте с капак и измъчени още 10 минути. Зелените може да се добави на вкус. Солянка по тази рецепта се приготвя без бульон, а оттам, много бързо.

Солянка - снимка стъпка 12 12. Когато всичко се свари, оставете супата малко да се изправи, да се представят. Преди сервиране директно в купа, добавете парче лимон.

Солянка - снимка стъпка 13 13. Добавете малко сметана, така ще е по-вкусно!