Свинско горещо пушене

Свинско горещо пушене

Време за приготвяне: 3 дни. 23 ч. и 0 мин.

Можете да се нарече напреднала готвач, ако се създаде такова ястие, което аз описани по-долу в рецептата. В края на краищата, за него ще ви е необходима извадка и за дълго време.

Начин на приготвяне:

Аз се описва как се приготвя свинско месо горещо пушене в тенджера под налягане. В началото на месото трябва да е добре промариноваться. В края на краищата, ако това не се случи, това ще бъде почти безвкусное, и никаква превръзка, няма да го спаси. Така че запасете се с течение на времето. Такава закуска идеално подхожда на всяка една празнична маса.

Необходими продукти:

  • Свинной шунка — 3 Кг
  • Сол — На вкус
  • Червен пипер — 1 Чаена лъжица
  • Чили — 0,5 Чаени лъжички

Брой порции: 8-10

Как да сготвим «Свинско горещо пушене»

Свинско горещо пушене - снимка стъпка 1 Шунка измийте и разделете на 2 части. Залейте го със сол и подправки. Оставете месото в хладилник за 4 дни. 2 пъти на ден трябва да се обърнат.

Свинско горещо пушене - снимка стъпка 2 Поставете купата за пушене. Изсипва се в контейнер щепу. Месото измийте.

Свинско горещо пушене - снимка стъпка 3 Поставете месото в тенджера под налягане. Поставете на режим на «Горещо пушенето е» в час. Не забравяйте да се налива вода.

Свинско горещо пушене - снимка стъпка 4 Свинското месо може да се опита по-късно ден, след като тя се конфигурират в хладилника. Приятна дегустация!