Свинско месо на огън

Свинско месо на огън

Време за приготвяне: 1 чаена 30 мин

На всички е известно, че всички ястия на открит огън, много по-вкусно и по-вкусно, вече от един мирис иска да яде всичко и веднага. Лятото вече е дошло, така че да ви кажа как се готви свинско месо на огън.

Начин на приготвяне:

Можете да го направите на клада риба, месо. Това са най-популярните варианти за летен пикник сред природата. Освен това, често се приготвя супа, зеленчуците, някои плодове. Ястия с огъня се яде веднага, докато са още топли и ароматни, но дори и след охлаждане те запазват такъв приятен аромат на дим.

Необходими продукти:

  • Кока кола — 1 Чаша
  • Ябълков сок — 1 Чаша
  • Сол, черен пипер — На вкус
  • Барбекю сос На вкус
  • Ананас — 6 Филийки
  • Свински пържоли — 2 Броя

Брой порции: 2

Как да сготвим «Свинско месо на огън»

1 Първо смесете всички съставки за маринатата: изсипете в купата на кока-кола, ябълков сок, добавете сол и се разбърква. 2 Измийте месото и избършете сухи, го потапя в марината за месо изцяло е покрита, изпратете го в хладилник за поне половин час, а най-добре за една нощ. 3 по-Късно необходимото време, извадете месото и избършете всяка част от кърпички, отново подправете със сол и черен пипер. 4 Поставете месото на скара, обжаривайте го на огъня около 10 минути от всяка страна, след това намажете със соса и гответе още 2-3 минути. 5 След като месото се разстила на скара резена ананас и гответе още 1-2 минути. Сервирайте месо с ананас и сос. Приятен апетит!