Свинско традиционна

Свинско традиционна

Време за приготвяне: 2 лекари. 3 ч. и 0 мин.

Вместо покупных колбаси, шунка, месни швейцарски рула и други неща ще говоря, как се приготвя варено свинско традиционна. Тя може да се замени магазина деликатеси, а също може да се добавя в различни ястия.

Начин на приготвяне:

Мисля, че най-важното в дома буженине – това е изборът на подходящи парчета месо. В никакъв случай не препоръчвам да вземе замразено месо. Има много начини за приготвяне на свинско, предпочитам да изберете една класическа рецепта, който ще се хареса на всички. Той включва в себе си най-обикновени подправки, които има всяка домакиня: сол, черен пипер и дафинов лист.

Необходими продукти:

  • Свинско с кости — 2 Кг
  • Сол — 1 Член. лъжица
  • Дафинов лист — 10 Грама
  • Чесън — 200 Гр
  • Черен пипер — 10 Гр

Брой порции: 10-15

Как да сготвим «Свинско традиционната»

Свинско традиционната снимка стъпка 1 1. Прясно месо ми и бърше кърпички, след това зачищаю от хрущяли и филм, нарязана между месни слоеве.

Свинско традиционната снимка стъпка 2 2. Чесън чисти и да режа всяка скилидка по (имам големи скилидки). В по-рано направени разрези вмъкнете скилидки чесън, черен пипер и дафинов лист.

Свинско традиционната снимка стъпка 3 3. Отматываю естествена нишка, обвит с него парче месо.

Свинско традиционната снимка стъпка 4 4. След това натираю малко месо със сол и черен пипер, както и поломанным дафинов лист.

Свинско традиционната снимка стъпка 5 5. Перекладываю му в нормален (или опаковайте в пластмасова) пакет и поставете в хладилник за 48 часа.

Свинско традиционната снимка стъпка 6 6. През определеното време достаю месо и перекладываю го върху хартия за печене, който предварително застелил фолио.

Свинско традиционната снимка стъпка 7 7. Опаковайте плътно фолио от всички страни, за да може в процеса на печене всички сокове от месо запазени вътре.

Свинско традиционната снимка стъпка 8 8. Печете в гореща до 160 градуса фурната за 1 час, след което достаю месо, в процес на въвеждане на фолио, печете още 15 минути, за да се появи красив розов цвят.

Свинско традиционната снимка стъпка 9 9. Хладно месо, след това си сваля конци и ястие се нарязва на парченца. Преди сервиране режа го и украшаю майонеза.