Телешко, задушено в мультиварке «Поларис»

Телешко, задушено в мультиварке

Време за приготвяне: 2 ч. и 0 мин.

Телешко, задушено в мультиварке «Поларис», — това е много вкусно и услуги, отговарящи ястие, което ние подготвяме с моркови, лук, брашно, вода и подправки. Просто, вкусно, полезно.

Начин на приготвяне:

Много е просто и е удобно да се готви в мультиварке. Аз лично обожавам да готвя в моята любимия мультиварке фирма «Поларис». Честно казано, аз не се опитах да се готви в други мультиварках, обаче ми говеждо месо, задушено в мультиварке «Поларис», — това е един малък шедьовър, който се приготвя много лесно. Говеждо месо изисква по-продължително термална обработка, за да станат меки и нежни, защото трябва да се въоръжите с търпение или да избере прясно говеждо филе, която стои и днес не е толкова евтино.

Успех и добър апетит!

Необходими продукти:

  • Говеждо Месо — 500 Гр
  • Моркови — 1 Брой
  • Лук — 1 Брой
  • Брашно — 2-3 Ст. лъжици
  • Вода — 2 Чаши
  • Сол, подправки, дафинов лист — На вкус
  • Растително масло — На вкус

Брой порции: 4

Как да сготвим «Говеждо месо, задушено в мультиварке «Поларис»»

Телешко, задушено в мультиварке Ще подготвим всички необходими за приготвяне на храни.

Телешко, задушено в мультиварке Говеждо месо, нарязани на малки парченца през зърното.

Телешко, задушено в мультиварке В купа мультиварки се налива растително масло и се разстила с парченца месо.

Телешко, задушено в мультиварке Към месото в мультиварку поставете настъргани на груби ренде моркови и ситно нарязан лук.

Телешко, задушено в мультиварке Затворете капака мультиварки и определя режим на пържене за 40-60 минути. В зависимост от Вашето говеждо месо. След време прибавяме вода, дафинов лист, сол, черен пипер. Брашното се разрежда с малко количество вода и да се въведе в подливу. Разбъркайте добре и поставете в режим на охлаждане за 1 час.

Телешко, задушено в мультиварке След това опитайте месо. Ако жестковато, а след това го оставете да къкри още в рамките на 1 час.

Телешко, задушено в мультиварке Сервирайте с гарнитура и билки. Приятен апетит!