Бъркани яйца с кисело мляко

Бъркани яйца с кисело мляко

Време за приготвяне: 20 мин

Омлет ние подготвяме едва ли не всеки ден за закуска за себе си и за членовете на домакинството. Има различни начини за това, как да се постигне лек и балансиран вкус. Ето как се приготвя бъркани яйца с кисело мляко.

Начин на приготвяне:

За готвене необходимо е може би, само едно условие — наличието на яйца. Всичко останало може да се променя. Сложете в него и мляко, и кисело мляко, и кисело мляко. В крайна сметка, всички млечни и млечни продукти ще се вписват добре в това ястие. Неговото перфектно ще допълни пресни билки.

Необходими продукти:

  • Яйца — 8 Броя
  • Кисело Мляко — 1 Чаена Чаша
  • Колбас — 150 Грама
  • Масло — 50 Грама
  • Сол, черен пипер, подправки На вкус
  • Лук — 1 Връзка

Брой порции: 6

Как да сготвим «Бъркани яйца с кисело мляко»

Бъркани яйца с кисело мляко - снимка стъпка 1 Взимаме дълбока купа. Счупи в нея яйца. Вземете бъркалка или миксер и разбийте яйцата до хомогенна консистенция. Залейте с киселото мляко и отново се разбърква.

Бъркани яйца с кисело мляко - снимка стъпка 2 За омлет може да се използва всяка колбас по ваш вкус. Аз обикновено си сложа една, че ме мотаят наоколо в хладилника. Нарязани колбаси на малки кубчета и изхвърляме яйцата.

Бъркани яйца с кисело мляко - снимка стъпка 3 Омлет може да се приготви без зеленина. Но аз съм свикнал навсякъде да добавите. Имам в наличност винаги има връзка магданоз или зелен лук. Моя магданоз, нарежете и сложете в купа. Добавете сол и черен пипер.

Бъркани яйца с кисело мляко - снимка стъпка 4 Сега вземете една тава. Сложете я на огъня и да хвърли в нея парче масло. Разбира се, слънчогледово също ще дойде. Но в сметанов вкус къде по-деликатен. След това се налива омлетную сместа в тава и се покрива с капак.

Бъркани яйца с кисело мляко - снимка стъпка 5 Сложете на огъня на средна мощност и оставете да къкри, омлет, без повдигане на капака, за да не опал. По-добре, ако капакът е прозрачен. Когато омлет се изправя и се сгъсти, выключаем. Поднесени със затоплена. Приятен апетит!