Бърза рецепта за пица във фурната

Бърза рецепта за пица във фурната

Време за приготвяне: 40 мин

Тази рецепта е проектиран за приготвяне на две вкусни пици с диаметър 26-28 см за кратък период от време. Скоро ще прочетете как се приготвя бърза рецепта за пица във фурната с любимата си плънка.

Начин на приготвяне:

За да месите тестото, също може да се използва тестомешалку. В такъв случай, съставки на 2 минути замеси в малка скорост, а след това до хомогенност – голям. След това от тестото образува топка, покрийте с кърпа или с фолио и се оставя да почине за 5 минути. Тестото е готово.

Като се има предвид, че ние тук ще приготвят тесто за пица себе си, това е наистина пица привличам.

Необходими продукти:

  • Брашно — 300 Грама
  • Мая — 3 Супени лъжици
  • Сол — 1 Щипка
  • Извара с ниско съдържание на мазнини — 150 Грама
  • Мляко — 100 Милилитра
  • Слънчогледово масло — 100 Милилитра
  • Доматен сос — 3-4 Ст. лъжици
  • Плънка за пица На вкус
  • Подправки — На вкус

Брой порции: 6-8

Как да сготвим «Бърза рецепта за пица на пещ»

1 Включете фурната да се загрява до температура 180 градуса. 2 за Да приготвите тестото, с дървена лъжица смесете в голяма купа, извара, мляко, масло и сол. 3 В същия този купа пресейте брашното, добавете маята. Започнете сгънете тестото с лъжица, а след това бързо месете с ръце върху набрашнена работна повърхност. Тестото трябва да стане гладко, блестящ и не е лепкава. Важно е да не го перемесить, в противен случай, тя ще бъде зле да се разтягат. 4 Разделете тестото на две части, разточете всяка от тях и го преместете до 26-28 см в диаметър. Давайте тестото в приготвените тави. На няколко пъти пробива тестото с вилица, за да не вздувалось при готвене. 5 намажете Тестото с доматен сос и изпратете выпекаться във фурната за около 10-15 минути, докато стане полуготовым (като полуфабрикатного магазинного теста), доматено пюре при този потемнеет. 6 Извадете тестото от фурната, поръсва се кашкавал и се добавя плънка по ваш вкус: колбаси, гъби, скариди, маслини, шунка и т.н., поръсете Отгоре с още един слой от сирене и добавете подправки: риган, босилек или други. 7 Върнете пицата във фурната за още продължение на 10 минути, докато не видите, че сиренето расплавился, а тестото от дъното на browned. Пица е готова!