Cheesecakes (извара) в фурната

Cheesecakes (извара) в фурната

Време за приготвяне: 30 мин

Ако искате да направите нискокалорични cheesecakes или cheesecakes за детето, възползвайте се от фурна. Това ще помогне да се избегне използването на излишните мазнини като масло за пържене в тиган.

Начин на приготвяне:

Научете как да готвят cheesecakes (извара) в фурната. Рецептата се счита за диетичен, тъй като cheesecakes не съдържат масла, към това още и зажаренного. В това се крие причината, че много хора днес избират именно cheesecakes във фурната.

Рецепта използва все същите, сирене, яйца, захар, брашно, сол. Добре, ако вие вече знаете как да се готви cheesecakes класически, рецепта във фурната прилича на рецептата за обикновени сырников, но само тук печени, а не пържени cheesecakes.

Необходими продукти:

  • Яйца — 2 Броя
  • Брашно — 5 Ст. лъжици
  • Извара — 500 Гр
  • Захар — 5 Ст. лъжици
  • Ванилия На вкус

Брой порции: 8

Как да сготвим «Cheesecakes (извара) в фурната»

Cheesecakes (извара) във фурната - снимка стъпка 1 За приготвяне на сырников ни трябва да вземе сирене. Най-добре е изварата да вземат и магазини, в брикетах, масленост от 0 до 5 %. От домашно сирене сирене палачинки по тази рецепта могат да не успеят. Зърнеста извара също не е подходящ. Нужда от извара хомогенен, пастообразный. Сложете изварата в купа.

Cheesecakes (извара) във фурната - снимка стъпка 2 До творогу добавете сол и захар. Намачкайте всичко с вилица.

Cheesecakes (извара) във фурната - снимка стъпка 3 До творогу добавете яйцата, пресятото брашно. Замесете равномерно тестото. Можете да добавите ванильки или друга подправка.

Cheesecakes (извара) във фурната - снимка стъпка 4 От полученото тесто направете cheesecakes и всеки търкалят се в брашно. Лежеше cheesecakes в намазана с масло фолио, която застелили хартия за печене.

Cheesecakes (извара) във фурната - снимка стъпка 5 Загрейте фурната до 180 градуса. Тя се пече cheesecakes в гореща фурна до готовност (20 минути).

Cheesecakes (извара) във фурната - снимка стъпка 6 Cheesecakes се поръсва с пудра захар и министърът на масата. Прекрасни cheesecakes са готови.