Cheesecakes с грис

Cheesecakes с грис

Време за приготвяне: 30 мин

В основата на сырников е извара. Ако сте приели лош извара, а след това, без значение какви трикове, ястието не се получи идеално. Аз ще ви кажа как да готвя сирене палачинки с грис, за да е вкусно!

Начин на приготвяне:

Най — «правилният» на извара – това са хомогенна маса, без бучки и крупинок, с масленост от 4 до 9%. Колкото повече маслеността, толкова по-влажен ще извара и толкова по-лошо ще излезе на тестото. Ако пък се оказа точно такъв продукт, за няколко часа преди готвене сложете го на тензух. Да виси и да се отцеди серума.

Необходими продукти:

  • грис — 5 Ст. лъжици
  • извара — 300 Гр
  • масло — 50 Грама
  • растително масло — На вкус (за пържене)
  • захар — На вкус (при мен 6 супени лъжици. супени лъжици)
  • яйца — 2 Броя
  • отдушка — На вкус (по желание)

Брой порции: 4

Как да сготвим «Cheesecakes с грис»

Cheesecakes с грис - снимка стъпка 1 За приготвяне на сырников с примамка ни трябва да вземе сирене. Взимам пастообразный извара 5% жирносити. Ако вашият извара крупинками, перетрите му през фино сито. Самият извара поставете в купа намачкайте с вилица.

Cheesecakes с грис - снимка стъпка 2 До творогу добавете яйцата, захарта и отдушку. Разбърква се добре.

Cheesecakes с грис - снимка стъпка 3 За картофено тестото добавете грис и разтопеното масло. Замесете тесто.

Cheesecakes с грис - снимка стъпка 4 С мокри ръце направете от тестото cheesecakes. Загрейте тиган. Налейте малко растително масло, cheesecakes се запържва в тиган от двете страни до румяности.

Cheesecakes с грис - снимка стъпка 5 Готови румен cheesecakes министърът на масата. Детето ми избра това ястие е любимо ястие почивен ден, и воскрестный закуска у нас винаги започва с фразата «мама, а cheesecakes с мляко ще бъде?» Яде такива cheesecakes с молочком.