Чийзкейк с извара и сгущенкой

Чийзкейк с извара и сгущенкой

Време за приготвяне: 2 ч. и 0 мин.

Приготвяне на печена ню – процес не толкова и прост: трябва да се направи правилната последователност, за да се поддържа желаната температура. Да ви разкажа как се приготвя чийзкейк с крема сирене и сгущенкой.

Начин на приготвяне:

Ако вие тепърва започвате с този страхотен десерт, а след това аз препоръчвам да се започне с обикновено, а именно с печена ню со сгущенкой, който правя във фурната. Песочную основа правя бисквитки, може да се направи тесто от себе си, но този вариант е за по-напреднали, и за начинаещи или ленивцам предлагам схитрить. Получава се много вкусен десерт.

Необходими продукти:

  • Маслено тесто — 200 Гр
  • Масло — 100 Гр
  • Яйца — 3 Броя
  • Извара — 400 Грама
  • Сгущенка — 400 Грама

Брой порции: 6-8

Как да сготвим «Чийзкейк с крема сирене и сгущенкой»

Чийзкейк с извара и сгущенкой - снимка стъпка 1 1. Обичайно (най-евтиното) бисквити измельчаю в малки трохи (може в блендер или с точилка).

Чийзкейк с извара и сгущенкой - снимка стъпка 2 2. Маслото растапливаю в микровълнова печка и вливаю с трохи, добре се разбърква.

Чийзкейк с извара и сгущенкой - снимка стъпка 3 3. Форма за печене застилаю пергамент и выкладываю песочную основа от бисквити, распределяю в цялата си форма, формиране на ръба.

Чийзкейк с извара и сгущенкой - снимка стъпка 4 4. Извара поставете в купа, тя се простира го с вилица, за да може да разтривайте през сито.

Чийзкейк с извара и сгущенкой - снимка стъпка 5 5. Кондензирано мляко използвам обикновена, вливаю я творогу.

Чийзкейк с извара и сгущенкой - снимка стъпка 6 6. Добавете пилешки яйца с извара маса.

Чийзкейк с извара и сгущенкой - снимка стъпка 7 7. Всички компоненти са внимателно се разбърква до получаване на гладка смес.

Чийзкейк с извара и сгущенкой - снимка стъпка 8 8. Перекладываю маса на песочную основа на формата.

Чийзкейк с извара и сгущенкой - снимка стъпка 9 9. Публикуване на формата в загрятата до 150-160 градуса духов шкаф за 1-1,5 часа на средно ниво, а под дъното се поставя хартия за печене с вода. След печене излагат на режим «Грил» и се готви до златисто-кафяво.

Чийзкейк с извара и сгущенкой - снимка стъпка 10 10. Чийзкейк преди подаване на хладно, а после се нарязва на парчета.