Cupcake торта в хлебопечке

Cupcake торта в хлебопечке

Време за приготвяне: 6 ч. и 0 мин.

Колко удобно, когато нещо се направи не една, а с помощник! В този случай аз искам да говоря за това, как да готвя торта или торта в хлебопечке. Точно тя ще ни помогне месене на тесто.

Начин на приготвяне:

Запомнете: когато ние се подготвяме сладкиши в хлебопечке, не се отварят на последната по време на разбъркване на тестото. И като цяло е по-добре там не надничай за пореден път. С опит ще дойде разбиране и точност, кога точно и в кой момент подглядеть за тестото, за да не му навреди.

Необходими продукти:

  • Брашно — 350 Грама
  • Суха мая — 2 Супени лъжици
  • Мляко — 180 Милилитра
  • Яйца — 3 Броя
  • Захар — 60 Грама
  • Сол — 0,5 Чаени лъжички
  • Масло — 70 Гр
  • Стафиди, сушени кайсии, сушени сини сливи, захаросани плодове На вкус

Брой порции: 6

Как да се готви «на Cupcake торта в хлебопечке»

Cupcake торта в хлебопечке - снимка стъпка 1 За начало разредете маята в топло мляко. Изсипете в хлебопечку. Отделете жълтъци от белтъци, жълтъци и се поставя в хлебопечку. Протеин не изхвърляме, оставете ги за глазура. Ако не искате да украсяват торта, тогава може да протеини не се разделя. При това след това мляко трябва да се излее по-малко, отколкото е в рецептата.

Cupcake торта в хлебопечке - снимка стъпка 2 Белтъците се слага в хладилник, а след това да е по-добре взбивались. Брашното пресейте брашното, сложете в хлебопечку заедно със захарта. По принцип, стафиди също може да сложите, но аз ще го направя по-късно, по сигнал. Така е по-добре вымешается тестото.

Cupcake торта в хлебопечке - снимка стъпка 3 Поставяме хлебопечку на желаната от вас режим. При мен той се нарича «Sdobny пай». Аз не обичам «пережаренное» тестото, така че се поставя на средно режим. И ето отиде процес.

Cupcake торта в хлебопечке - снимка стъпка 4 Колко удобно, когато не трябва да сгънете тестото с ръце. Особено, ако печешь на почивка преди идването на гостите. Докато хлебопечка работи, аз спокойно мога да правя и други неща (например — боядисване на яйца). Хлебопечку не трябва да се отварят, докато тя месит тестото. В противен случай може да «плашат» и тя ще се настани. Търся, само когато тя ще престане да се бърка. Вижте колко е равен и устойчив се оказа балон.

Cupcake торта в хлебопечке - снимка стъпка 5 Докато нашата сватбена торта-торта се прави, може да се приготви глазура от нашите протеини в хладилника. Някой се гнуся се ядат сурови протеини. Но ако яйцата доказани, а след това се страхуват да не си струва. Въпреки, че може да мине и без глазура, като захарен сироп, например. А за безстрашни казвам: разбийте белтъците, като за целувка. Намажете охлаждане козунаци.

Cupcake торта в хлебопечке - снимка стъпка 6 Като цяло козунаци може да се подаде и горещо. Тогава не трябва да ги покрие с глазура. Към тях и подходящи масло, сметана и сладко. Можете да ги поръсва с какао или пудра захар. Но след това вече ще кифли. Аз също съм на традиции и ще направя класически торти. Въпреки че топли не отстъпва по вкус, а някъде дори и да спечели. Ето, че се случи.