Извара великден с сгущенкой

Извара великден с сгущенкой

Време за приготвяне: 1 ч. и 0 мин.

Великденски ястия са различни, включително и творожными. Точно по рецептата и аз искам да споделя с вас. Предимството на тази на великден, преди класически в това, че той се готви много бързо!

Начин на приготвяне:

Приготвят се творожную великден с сгущенкой в домашни условия. В крайна сметка захарта е възможно изобщо да не се добавят, в такъв случай трябва да се увеличи малко количеството на кондензирано мляко ляво. За да си сладкиши се получи ароматно, използвайте натурален домашен извара. Късмет!

Необходими продукти:

  • Извара — 1 Килограм
  • Яйца — 10 Броя
  • Стафиди — 1 Брой (опаковка, предварително трябва да го пара)
  • Сгущенка — 3, Чл. лъжици
  • Захар — 1/3 Чаша
  • Кора от лимон — 1 Бр.

Брой порции: 6-8

Как да сготвим «Извара великден с сгущенкой»

Извара великден с сгущенкой - снимка стъпка 1 Извара, попълнете със захар и разбъркайте добре. Добавете стафиди (предварително задушени). Отново се разбърква.

Извара великден с сгущенкой - снимка стъпка 2 Карам на яйца, разбърква се с тях извара.

Извара великден с сгущенкой - снимка стъпка 3 На ренде три кора на един лимон.

Извара великден с сгущенкой - снимка стъпка 4 Добавяме кондензирано мляко. С помощта на миксер bosch.между разбийте маса до еднородно състояние.

Извара великден с сгущенкой - снимка стъпка 5 Изсипете творожное тестото във форма за печене. Поставете на топло място за около 30-40 минути.

Извара великден с сгущенкой - снимка стъпка 6 Пече се творожную великден във фурната за 30 минути, температура — 220 градуса. Готово!