Извара за закуска

Извара за закуска

Време за приготвяне: 15 мин

Здравейте! Ако искате да научите рецепта за здравословна и пълноценна закуска, останете с нас, защото днес вие ще се научите как да готвя сирене за закуска. Универсално ястие за деца и възрастни.

Начин на приготвяне:

Днес ще разберете за един от вариантите на вкусна, полезна и здравословна закуска. Яденето на сирене за закуска ще направят деня ви прекрасен, защото е първата храна зарежда с енергия и настроение за целия ден. По желание можете да добавите извара, всякакви други пресни плодове, например банан или праскова. Не забравяйте да погледнете, как да се приготви извара за закуска по тази рецепта. Вие няма да съжалявате! Извара за закуска ще стане ваш фаворит за дълго време. Не се страхувайте от експерименти, импровизират, всички ще успеете!

Необходими продукти:

  • Сметана 20% — 30 Грама
  • Извара 2% — 100 Грама
  • Червена боровинка, череша сушени — по 15 Грама
  • Мед — 30 Грама
  • Лешници — 12 Грама

Брой порции: 1-2

Как да сготвим «Извара за закуска»

1 Първо трябва да се съберат в отделна купа домашна извара и заквасена сметана и разбъркайте добре до хомогенна маса. Можете да направите това с вилица или с миксер. 2 Поставете извара в чиния. Готов сирене и поръсете с лешници отгоре, мед и сушени плодове сервирайте отделно. Извара за закуска е готов, приятен апетит! 3 По избор от подправки в ястието може да се добави ванилия и/или канела.