Пудинг от извара и грис

Пудинг от извара и грис

Време за приготвяне: 30 мин

Този пудинг от извара и грис в домашни условия чудесно като вкусна и ароматна «рециклиране» залежавшегося извара. В края на краищата, десерт се получава наистина нежна и вкусна!

Начин на приготвяне:

Споделям с вас проста рецепта пудинг от извара и грис. Оказва се, крехко нежен въпреки факта, че усилията тук от вас ще изисква наистина минимален! Така че ето ви рецепта за приготвяне на пудинг от извара и грис, и съм сигурна, дори и малко гастрономите, които обикновено носа воротят от прясно сирене, ще бъдат от такъв десерт е във възторг!

Необходими продукти:

  • Извара — 500 Гр
  • Масло — 30 Гр
  • Манка — 3-4 Ст. лъжици
  • Захар — 4-5 Ст. лъжици
  • Яйца — 4 Броя

Брой порции: 4-5

Как да сготвим «Пудинг от извара и грис»

Пудинг от извара и грис - снимка стъпка 1 1. Смешаем извара, грис, захар и яйца. Трябва да излезе, хомогенна пастообразная маса.

Пудинг от извара и грис - снимка стъпка 2 2. А сега още обилно. и по-дълго маса се смесва с помощта на миксер bosch.между или блендер. Масата трябва да стане светъл и е воднисто. Переливаем си във форма, намазана с малко масло. Изпрати на 20 минути във фурната при 200 градуса.

Пудинг от извара и грис - снимка стъпка 3 3. Достанем нашия пудинг, и внимателно распределим по повърхността на масло. Ще ви изпратим обратно за още 5-7 минути във фурната, за да флъш кора.

Пудинг от извара и грис - снимка стъпка 4 4. Това е всичко! Приятен ви апетит!