Сладкиш от маслено тесто за пай

Сладкиш от маслено тесто за пай

Време за приготвяне: 2 часа 20 мин.

Повечето плодови пайове, включително корзиночек за торти, се извършват въз основа на тестото. Знаете ли как да се направи правилно? Кажи, как се приготвя сладкиш от маслено тесто за пай.

Начин на приготвяне:

Едно от основните рецепти за тест – това е сладкиш от маслено тесто. Той се използва за сладкиши (плодови, месни, зеленчукови), за тартов и други сладкиши. Сладкиш от маслено тесто се приготвя, не е толкова трудно, като например, несъвършена. След приготвяне на тестото трябва да изпрати в хладилника и едва след това да се използва за печене.

Необходими продукти:

  • Брашно — 250 Грама
  • Масло — 125 Грама
  • Яйца — 1 Брой
  • Сол — На вкус
  • Студена вода — 1 Член. лъжица

Брой порции: 1

Как да сготвим «сладкиш от маслено тесто за пай»

1 Масло предварително изпратете и в хладилник, след това нарежете охладено масло на кубчета и го сложете го в купата на миксер bosch.между. 2 Пресейте на часовник брашното и солта, разбърква се в блендер, се получава брашно от кости. 3 Смесете яйцето със студена вода и се изсипва сместа в купата. Месят тестото до това, как тя започва да се съберат в единен комплекс. 4 Сложете тестото от купата върху работната повърхност, съберете го в ком и увийте в найлоново фолио. 5 Изпратете тестото поне 2 часа в хладилник, а може и за цяла нощ. Използвайте тестото за печене.