Торта от готовите сладкиши

Торта от готовите сладкиши

Време за приготвяне: 30 мин

За дълго време не мудрить, понякога си купувам в магазина вече готови торти. Е, знаете, на работа замаешься, след особено при плочи се занимавам. Ето как да готвя торта от готови сладкиши.

Начин на приготвяне:

Готови бисквитные торти много помощ и мързеливи и мързеливи домакини. Разбира се, далеч не всички се раждат готвачи и най-големите кулинарами! Да, дори и ако се научите този случай веднъж, след това или торта готови да купуват, или все пак, малко опитам да направя поне половината десерт себе си. Между другото, това е дори приятно. И най-важното, резултатът ще се чака!

Необходими продукти:

  • Торти за тортата бисквитные — 3 Броя
  • Масло — 300 Гр
  • Кондензирано мляко — 380 Грама
  • Шоколад — 50-100 Грама

Брой порции: 8

Как да сготвим «Торта от готови на тортата»

Торта от готови на тортата - снимка стъпка 1 Ето и дойде време за моите магазин запаси. Когато нещо взе опаковка бисквитных на тортата. Отстъпка беше, да и си помислих, че малко ли са нужни, полезни. Така и се получи. Така че, споделяме бисквитные торти и картофи… Шегувам се! Те се съхраняват по-дълго!

Торта от готови на тортата - снимка стъпка 2 Торти вече готови, така че изисква тяхната нещо мазнина. Аз избрах маслен крем. Омекотена масло нарежете на парчета и поставете в купа. Изсипете там могат на кондензирано мляко. Взимаме миксер и разбийте съставките до хомогенна маса, за да се получи буйна крем.

Торта от готови на тортата - снимка стъпка 3 Всичко, кремът е готов! Сложете една кора. Промазываем го внимателно с крем. На него — втори, който промазываем толкова. На третия, горна кора, оставяме на по-голямо количество крем.

Торта от готови на тортата - снимка стъпка 4 Промазываем крем отстрани на тортата, за да не са сухи. За украса на върха на тортата използвах сладкарски чанта, като чист узорчатую каемку. Все още аз реших да се втрива на ренде парче шоколад и се поръсва с върха. Тортата е готова. Просто миг десерт! До педиатър утреннику план е направено!